Bet365 live streamitBet 365 live streamit tarjoavat valtavan määrän live-stream otteluita ilmaiseksi netistä! Ainoana ehtona on, että sinulla tulee olla pelitilillä varoja tai vaihtoehtoisesti olet asettanut vedon 24h sisällä. Joten avaa tili tästä ja nauti! Pystyt valitsemaan Bet365 laajasta valikoimasta haluamasi ottelun joita on päivittäin tarjolla valtava määrä! Bet365 streamit näkyvät niin PC:n, Tabletin tai matkapuhelimen kautta ja et tarvitse striimien pöyrittämiseen huippu nopeaa verkkoyhteyttä. Lisäksi 100% bonus vain 6x kierrätyksellä!

Avaa tili ja aloita urheilun seuraaminen!Samalla pääset nauttimaan 100%bonuksesta!

bet365 tarjontaa

Streamit löytyvät Bet365:n live streaming -osiossa tai valitsemalla vedonlyöntivalikoimasta ottelun joka on merkitty TV-ikonilla. Live-streamit.com tarjoaa seuraavat yksinkertaiset ohjeet miten pääset alkuun! Vedonlyönnin kiinnostaessa suosittelemme tsekkaamaan ilmaiset pitkävetovihjeet.

Näin katsot striimit ilmaiksiksi netistä:

  1. Siirry sivuille tästä!
  2. Avaa pelitili ja talleta!
  3. Siirry Live-streaming osioon
  4. Katso haluamasi live stream
Avaa tili ja aloita urheilun seuraaminen!Samalla pääset nauttimaan 100%bonuksesta!

Bet365 tarjoaa seuraaviin urheilulajeihin live-streamit ja mahdollisuuden katsoa ilmaisiksi netistä urheilua:

Bet365 tarjoaa yli 50,000 erilaista live-stream ottelua vuosittain, joten valikoima on valtava. Vedonlyönti on huomattavasti jännittävämpää kun pystyt samalla seuraamaan ottelutapahtumia ja reagoimaan live-vedoin. Lisäksi pääset katsomaan sellaisia urheilutapahtumia ilmaisiksi netistä, joita maksulliset kanavapaketit eivät edes tarjoa. Bet365 näyttää esimerkiksi kunnon brittifutista eli championship streamien muodossa, ilmaisiksi netistä. Snooker striimit ovat Bet365 loistavia ja jos olet kiinnostunut esimerkiksi vinttikoira pitkäveto kohteiden pelaaamisesta valitse Bet365!

Live-streamit.com tarjoaa ohjeet myös siihen miten pääset katsomaan ottelut koko näytön tilassa:

  1. Avaa standalone player (Löydät helposti live-streamingin osion alareunasta)
  2. Paina CTR – näppäin pohjaan ja paina +-nappulaa noin 4-5 kertaa. Näin kasvatat harmaata aluetta, mutta älä huoli kun itse kuva ei vielä kasva
  3. Paina F5 linkkiä joka refreshaa kuvan ja muuttaa harmaan alueen kuvaksi! Jos kuva muuttuu liian isoksi mene ikkunan reunalla ja paina uudestaan CTR-näppäin pohjaan ja paina – (miinus) näppäintä
  4. Valmistaudu pieneen säätöön jotta saat kuvan haluamasi kokoiseksi.

Voit myös katsoa ohjeita seuraavista videoista