" />

Frölunda – Sparta Praha – CHL finaali ilmaiseksi netissä 7.2

Frölunda – Sparta Praha – CHL finaali ilmaiseksi netissä 7.2 (CHL finaali)

Unibet TV esittää ilmaiseksi CHL finaalin netissä! Pystyt katsomaan tänään Frölunda Indians – Sparta Praha finaaliottelu klo 20.05 alkaen! Live-streamit.com antaa ohjeet, miten katsot matsit, tai jos haluat heti paikan lähetyksestä, niin siirry tänne ja avaa pelitili!

Frölunda Indians ja Sparta Praha kohtaavat illan CHL finaalissa 7.2.2016 klo 20.05 alkaen. Nämä kaksi joukkuetta Frölunda - Sparta Praha: Katso CHL finaali ilmaiseksi netissä 7.2ovat tämän hetken parhaimmat seurajoukkueet Euroopassa. Ruotsalaiset näyttävät myös dominoivan Jääkiekon Mestarien liigaa, sillä myös viime vuoden finaalissa pelasi ruotsalaisjoukkue. Spartakaan ei ole mikään heittopussi, vaan erittäin kova tasoinen joukkue, jolla on uskomattoman pitkät perinteet menestymisessä. Frölunda taas on jääkiekon mestarien liigan finaaleiden konkari, sillä se on pelannut finaalissa kaksi kertaa aiemmin. Se voitti CHL:n vuonna 2008 ja hävisi finaaliottelun vuonna 2000.

Sparta ja Frölunda ovat pelanneet toisiaan vastaan vain kerran aikaisemmin Champions Hockey Leaguessa kaudella 1996/1997. Tästä ottelusta on turha vetää nykyhetkeen mitään johtopäätöksiä, sillä vain yksi pelaaja on tänään kokoonpanossa tuon ottelun miehistöstä. Se pelaaja on Spartan kapteeni, ja suomalaisillekin tuttu Jaroslav Hlinka.

Ottelusta on odotettavissa erittäin tasaista, sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet Jääkiekon Mestarien liigassa erittäin tehokkaasti. Ottelu voi tosin ratketa esimerkiksi jäähyihin, sillä kumpikin joukkueista on mättänyt ylivoimalla kovia tehoja.

Finaali pelataan tänä vuonna Frölunda Indiansin kotihallissa, joka siirtää joukkueelle myös ennakkosuosikin viitan. Toisaalta joukkueen menestys SHL-liigassa ei ole tällä hetkellä erityisen kummoista, kun taas Sparta Praha takoo kovaa tulosta niin Tsekin liigassa kuin Jääkiekon mestarian liigassakin. Ottelu alkaa klo 20.05 ja finaalin näyttää suorana ilmaisena lähetyksenä netissä Unibet TV!

Finaaliin saat Unibetille pelitilin avaamalla 100% talletusbonuksen 200€ asti sekä 10 euron riskittömän vedon! Avaa pelitilisi tästä ja katso otteluita ilmaiseksi!

CHL finaali Frölunda – Sparta Praha live stream

Katso CHL finaali ilmaiseki! Lisäksi tulet näkemään myös ensikauden Champions Hockey League turnauksen kaikkiCHL finaali Frölunda - Sparta stream ottelut tulevaisuudessa myös finaali
ottelua myöten! 
Unibet TV näyttää otteluita! Pelitilin avaaminen kannattaa sillä Frölunda – Sparta Praha ottelu näkyy suorana live stream lähetyksenä tänään klo 20.05 alkaen.

Näin katsot ottelun live streamin ilmaiseksi:

  • Avaa pelitili alla olevasta laatikosta
  • Voit samalla lunastaa 100% vedonlyöntibonuksen aina 200€ asti ja 10€ riskittömän vedon
  • Tee ensimmäinen talletus (väh. 10€)
  • Valitse vedonlyöntivalikosta jääkiekon mestarien liiga ja finaaliottelu
  • Paina listalla näkyvää UnibetTV-symbolia, ja aloita ottelun seuraaminen
  • Finaalin katsominen ei vaadi vetojen asettamista!
  • Näät jatkossa myös La Ligaa, SHL-otteluita ja muita huippumatseja ilmaiseksi!

Avaa tili ja katso ottelu!100%+10€ bonus samalla!

Toivottavasti Frölunda Indians – Sparta Praha live stream maistuu ilmaiseksi netissä!

 

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *