" />

JYP – Kometa Brno CHL stream 5.12 tiistaina klo 19.00!

JJYP – Kometa Brno CHL stream 5.12 – Katso suora lähetys tiistaina klo 19.00! Jypillä on edessään kova paikka Champions Hockey Leaguen playoff-otteluissa. Lue ohjeemme ja katso suomalaisjoukkueen pudotuspeli ottelu tiistaina! Tässä ottelussa pelataan paikasta jääkiekon mestarien liigan välierissä!

Näin katsot JYP – Kometa Brno stream -lähetyksen ilmaiseksi:

JYP - Kometa stream
 • Katso Jypin ja Brnon välinen ottelu suorana 5.12!
 • Otteluiden katsominen ei vaadi vetojen asettamista
 • Bonus: 100% aina 200€ asti+10€!
JYP - Kometa Brno

 • Katso Jypin ja Brnon välinen ottelu suorana 5.12!
 • Otteluiden katsominen ei vaadi vetojen asettamista
 • Etu: jopa 170€ bonuksia!

JYP – Kometa Brno CHL stream 5.12!

Tarjolla on erinomaista CHL-jääkiekkoa kaikille maksuttoman Unibet TV-palvelun avulla. Sinun ei tarvitse maksaa mitään kk-maksuja ja ainoa ehto katseluoikeuteen on, että pelitililläsi on 0.01€ varoja. Lisäksi voit lyödä ottelun aikana live-vetoja, joten ottelun seuraaminen vielä jännittävämpää.

Jyppi on nyt ainut suomalainen joukkue CHL:ssä, joten toivon mukaan koko kiekko-Suomi asettuu sen taakse. Ottelu näkyy muuten ilmaiseksi, joten ei muuta kuin nauttimaan huippukiekosta. Ohessa ennakkotunnelmia:

JYP – Kometa Brno CHL stream 5.12!

JYP raivasi neljännesvälierissä tieltään Tapparan, voittamalla yhteismaalein 5-4 kun kirvesrintojen kiri jäi tyngäksi. Yhden koko CHL:n suurimman organisaation tiputtaminen oli kelpo työnäyte Jyväskylän pojilta. Kometa Brno pääsi omassa parissaan helpommalla kun se kaatoi sveitsiläisen EV Zugin yhteismaalein 3-7.

Tsekkiläiset ovat taitavia, hyvin luistelevia ja pelirohkeita, mutta Jypin tasoinen kokonaisuus se ei ole. Varsinkin Jyväskylässä pelattavassa ottelussa on syytä olettaa, että kotijoukkue vie ja vieraat vikisee. Jyppi pystyy mukauttamaan peliään vastustajan vaatimusten mukaisesti ja vienee Brnon pelihalut kurinalaisella pelaamisella. Ei siis muuta nauttimaan näytöksestä!

Otteluiden katsomiseen ei vaadita vetojen asettamista. Unibet TV soveltuu erinomaisesti myös mobiilikatseluun! Näet tällä tavalla kaikki CHL-ottelut.

Katso CHL-playoff ottelut ilmaiseksi

JYP - Kometa Brno CHL stream

 • Avaa Unibet-tili itsellesi
 • Tee vähintään 10 euron minimitalletus. Onnistuu kotimaisen verkkopankin kautta!
 • Lunasta 100% bonus aina 200€ asti
 • Saat myös 10€ riskittömän vedon mobiilisovellukseen, jolla näet myös ottelut.
 • Avaa pelitilisi heti!

Nordicbet näyttää myös ottelun

Nyt sinulla on mahdollisuus katsoa kaikki Jääkiekon Mestarien Liigan-playoff ottelut Nordicbetin sivuilla. Norcibetin oma Live streaming-palvelun toimii helposti ja näet otteluita, kunhan sinulla on vain pelitili.

Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa, sillä Nordicbet tarjoaa Champions Hockey Leaguen ystäville myös 170€ arvosta vedonlyöntibonuksia. Voit esimerkiksi veikata live-vedonlyönnissä ottelun aikana seuraavaa maalintekijää tai panostaa lisää omalle suosikillesi.

Brno JYP

 1. Avaa NordicBet -tili.
 2. Siirry kohtaan Live-vedonlyönti ja klikkaa ”live streaming
 3. Otteluiden katsominen ei vaadi vetojen asettamista, vaan pelit ovat nähtävissä suorana, kun pelitilillä on varoja väh 0.01€.
 4. Klikkaa CHL live stream ottelut

Huom! Otteluiden näkyminen edellisten vaihtoehtojen kautta on täysin maksutonta, ja saat samalla oikeuden katsoa huippu-urheilua niin paljon kuin vain jaksat. Lisäksi molemmat palvelut näyttävät tämän kauden jääkiekon mestarien kaikki ottelut aina finaaliin saakka.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *