" />

Red bull Salzburg – Kärpät Live Stream 4.12 – Katso ilmaiseksi puolivälierä ja Oulun Kärppien CHL-ottelu. Saat samalla 30.00 MegaKertoimen Kärpille! Lue ohjeet, avaa tilisi ja katso ottelu netissä! 

KÄRPÄT SALZBURG

RB Salzburg – Kärpät Live Stream – Ohjeet ilmaiseen katseluun

Erikoisetu uusille CHL-faneille
Kaikki live-streamit.comin kautta rekisteröityneet saavat 30.00 MEGAKERTOIMEN Kärppien voitolle 4.12 pelattavaan Champions Hockey League Puolivälierään + näet jatkossa kaikki CHL-matsit suorana ja ilmaiseksi. Etu vain uusille pelaajille ja ei mitään muuta vaatimuksia

Lue yksinkertaiset ohjeet jääkiekon katseluun:

 • Klikkaa tästä ja katso CHL-ottelut jatkossa ilmaiseksi Unibetillä!
 • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
 • Katso CHL-puolivälierä ilmaiseksi 4.12 klo 20:30!
 • 30.00 SUPERKERROIN Oulun Kärpille meidän linkistä!
 • Ottelu näkyy, kun haet valikosta CHL-kohteet ja painat ”Unibet-tv” -logoa!
Tarjouksen säännöt ja ehdot
Tarjous voimassa (4.12.2018 klo 20.30 asti) Saat 30,00 megakertoimen vain tämän sivun kautta. Ei kierrätysvaatimusta Vain yksi etu jokaista taloutta kohtaan on sallittu. Unibet pidättää oikeuden perua tai muuttaa edun minä aikana tahansa. yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Nordicbet ja Redbull Salzburg – Kärpät Stream -lähetykset

Kärpät - Zurich Live StreamNordicbet tarjoaa virallisena yhteistyökumppanina ottelut Oululaisten Jääkiekon Mestarien Liigan pelit suorina lähetyksinä.

Avaa siis tili ja katso lätkää jatkossa ilmaiseksi. Lisäksi pääset samalla tutustumaan useisiin eri peleihin sekä katsomaan muutakin huippu-urheilua ilmaiseksi. Lue seraavaaksi ohjeet Champions Hockey Leaguen katseluun.

Nordicbetin ohjeet:

 1. Rekisteröi uusi pelitili tai kirjaudu sisään NordicBet -tilillesi
 2. Tee haluamasi talletus kotimaisen verkkopankin avulla nopeasti!
 3. Saat samalla 2×10€ ilmaiset vedot CHL ja KHL otteluihin!!
 4. Siirry Live-vedonlyöntiin ja etsi haluamasi live streaming -ottelu
 5. Klikkaa CHL live stream ottelut ja avaa lähetys!

Redbull Salzburg – Kärpät Live Stream 4.12 – CHL Puolivälierä

Kärpät oli viime kauden Jääkiekon Mestarien liigassa varsin vaisu ja lähtee takuulla uuteen kauteen parantamaan suoritustaan. Suomalaiset joukkueet ovat pärjänneet hyvin jääkiekon mestarien liigassa ja tämäkin kausi tulee tarjoamaan huikeaa lätkäviihdettä ilmaiseksi!

Suomen aikaa kello 20:30 putoaa kiekko Salzburgissa jäähän ja sitten mennään. Viime vuonna suomalainen seura voitti ensimmäistä kertaa Champions Hockey League mestaruuden, kun JYP pääsi nostamaan kannua. Nyt ainoa jäljellä oleva suomalainen joukkue on puolen Suomen Kärpät. Oululaiset ovat siis koko Suomen edustaja ja heidän voittoaan toivookin jokainen suomalainen kiekon ystävä.

Suomalaiset ovat otteluparissa suuri suosikki, sillä se on rankattu koko CHL:n voittajasuosikiksi, kun taas vastustaja Salzburg on tässä rankkauksessa pahnan pohjimmaisena. Itävallan kotoinen liiga on huomattavasti heikompi kuin meidän pääsarjamme ja siksi Kärpät on niin iso suosikki. Oululaiset tuskin haluavat ottelusarjasta mitään trilleriä, joten kannattaa laittaa pelit Kärppien kautta ja nauttia ottelu tästä ILMAISEKSI.

Suomalaiset ovat kuitenkin tämän otteluparin selkeä ennakkosuosikki, joten Kärppiä kannattaa ehdottomasti pelata. Ottelu alkaa tiistaina klo 20.30 ja TV-lähetys on selostettu suomeksi.

Kärppien tulevat CHL-pelit:

 • Redbull Salzburg – Kärpät 4.12 klo 20.30 ensimmäinen CHL-puolivälieräottelu
 • Kärpät – Redbull Salzburg Live Stream 11.12 klo 19.00 – toinen puolivälierä ottelu