Tappara – JYP stream 11.7.2017 – CHL playoff osa 2.

JYP – Tappara CHL stream 31.10 – Katso suora lähetys! Lue ohjeet ja näe suomalaisten välinen CHL-playoff ottelu tiistaina! Tässä ottelussa pelataan paikasta jääkiekon mestarien liigan puolivälierissä!

Näin katsot Tappara – JYP stream -lähetyksen ilmaiseksi:

JYP - Tappara live stream

 • Katso Tappara-JYP stream suorana 7.11 kello 19.00!
 • Otteluiden katsominen ei vaadi vetojen asettamista
 • Bonus: 100% aina 200€ asti+10€!

JYP – Tappara live stream 7.11.2017!

Tarjolla on erinomaista CHL-jääkiekkoa kaikille maksuttoman Unibet TV-palvelun avulla. Sinun ei tarvitse maksaa mitään kk-maksuja ja ainoa ehto katseluoikeuteen on, että pelitililläsi on 0.01€ varoja. Lisäksi voit lyödä ottelun aikana live-vetoja, joten ottelun seuraaminen vielä jännittävämpää.

Joukkueiden välinen ensimmäinen ottelu päättyi Jypin 3-1 voittoon, joten Tapparan on pakko voittaa tiistaina 7.11 vähintään kahdella maalilla, jos se haluaa kahdeksan parhaan joukkoon.

Otteluiden katsomiseen ei vaadita vetojen asettamista. Unibet TV soveltuu erinomaisesti myös mobiilikatseluun! Näet tällä tavalla kaikki CHL-ottelut.

Katso CHL-playoff ottelut ilmaiseksi

JYP - Tappara CHL stream

 • Avaa Unibet-tili itsellesi
 • Tee vähintään 10 euron minimitalletus. Onnistuu kotimaisen verkkopankin kautta!
 • Lunasta 100% bonus aina 200€ asti
 • Saat myös 10€ riskittömän vedon mobiilisovellukseen, jolla näet myös ottelut.
 • Avaa pelitilisi heti!

Tappara – JYP live stream – Nordicbet näyttää myös ottelun

Nyt sinulla on mahdollisuus katsoa kaikki CHL-playoff ottelut Nordicbetin sivuilla. Norcibetin oma Live streaming-palvelun toimii helposti ja näet otteluita, kunhan sinulla on vain pelitili.

Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa, sillä Nordicbet tarjoaa Champions Hockey Leaguen ystäville myös 170€ arvosta vedonlyöntibonuksia. Voit esimerkiksi veikata live-vedonlyönnissä ottelun aikana seuraavaa maalintekijää tai panostaa lisää omalle suosikillesi. Ottelun vedonlyönnistä voit lukea lisää tästä.

JYP - Tappara CHL stream

 1. Avaa NordicBet -tili.
 2. Siirry kohtaan Live-vedonlyönti ja klikkaa ”live streaming
 3. Otteluiden katsominen ei vaadi vetojen asettamista, vaan pelit ovat nähtävissä suorana, kun pelitilillä on varoja väh 0.01€.
 4. Klikkaa CHL live stream ottelut

Huom! Otteluiden näkyminen edellisten vaihtoehtojen kautta on täysin maksutonta, ja saat samalla oikeuden katsoa huippu-urheilua niin paljon kuin vain jaksat. Lisäksi molemmat palvelut näyttävät tämän kauden jääkiekon mestarien kaikki ottelut aina finaaliin saakka, joten jos JYP tai Tappara sinne pääsee, niin näet finaalin.