" />

Trinec – JYP live stream 16.1 klo 18.00

Trinec – JYP live stream 16.1 klo 18.00 – Katso suora lähetys tiistaina ilmaiseksi! Jypillä on edessään kova paikka Champions Hockey Leaguen playoff-otteluissa. Lue ohjeemme ja katso suomalaisjoukkueen pudotuspeli ottelu tiistaina! Tässä ottelussa pelataan paikasta jääkiekon mestarien liigan finaalipaikasta!

Näin katsot Trinec – JYP stream -lähetyksen ilmaiseksi:

JYP - Kometa stream
 • Katso Jypin ja Trinecin välinen ottelu suorana 16.1!
 • Otteluiden katsominen ei vaadi vetojen asettamista
 • Bonus: 100% aina 200€ asti+10€!
JYP - Kometa Brno

 • Katso Jypin ja Brnon välinen ottelu suorana 16.1!
 • Otteluiden katsominen ei vaadi vetojen asettamista
 • Etu: jopa 170€ bonuksia!

Trinec – JYP CHL stream 16.1!

Tarjolla on erinomaista CHL-jääkiekkoa kaikille maksuttoman Unibet TV-palvelun avulla. Sinun ei tarvitse maksaa mitään kk-maksuja ja ainoa ehto katseluoikeuteen on, että pelitililläsi on 0.01€ varoja. Lisäksi voit lyödä ottelun aikana live-vetoja, joten ottelun seuraaminen vielä jännittävämpää.

Jyppi on nyt ainut suomalainen joukkue CHL:ssä, joten toivon mukaan koko kiekko-Suomi asettuu sen taakse. Ottelu näkyy muuten ilmaiseksi, joten ei muuta kuin nauttimaan huippukiekosta. Ohessa ennakkotunnelmia:

CHL välierän ennakko 16.1!

JYP on ollut suomalaisten pelastus tämän kauden CHL:ssä ja nyt kaikki näyttää siltä, että joukkue on punnertamassa itsensä CHL finaaleihin! Tämä on upea juttu suomalaiselle jääkiekolle. Matsi näkyy sinulle tältä sivulta ilmaiseksi ja JYP:n historiallinen CHL finaalipaikan otto kannattaa toki katsoa.

JYP voittaa myös toisen kohtaamisen sillä se on joka osa-alueella parempi joukkue. Kotimaisen liigamme taso on kovempi kuin Tsekin liigan ja tämä näkyy myös kaukalossa. Kotietu on toki Trinecin puolella, mutta se ei ole niin iso tekijä että tässä kannattaisi alkaa sen kummemmin panikoimaan. JYP:n materiaali ja ennakkotilanne puhuvat kuitenkin niin vahvasti nykäskylän voiton puolesta. JYP CHL finaaliin siis!

Otteluiden katsomiseen ei vaadita vetojen asettamista. Unibet TV soveltuu erinomaisesti myös mobiilikatseluun! Näet tällä tavalla kaikki CHL-ottelut.

Katso CHL-playoff ottelut ilmaiseksi

JYP - Kometa Brno CHL stream

 • Avaa Unibet-tili itsellesi
 • Tee vähintään 10 euron minimitalletus. Onnistuu kotimaisen verkkopankin kautta!
 • Lunasta 100% bonus aina 200€ asti
 • Saat myös 10€ riskittömän vedon mobiilisovellukseen, jolla näet myös ottelut.
 • Avaa pelitilisi heti!

Nordicbet näyttää myös ottelun

Nyt sinulla on mahdollisuus katsoa kaikki Jääkiekon Mestarien Liigan-playoff ottelut Nordicbetin sivuilla. Norcibetin oma Live streaming-palvelun toimii helposti ja näet otteluita, kunhan sinulla on vain pelitili.

Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa, sillä Nordicbet tarjoaa Champions Hockey Leaguen ystäville myös 170€ arvosta vedonlyöntibonuksia. Voit esimerkiksi veikata live-vedonlyönnissä ottelun aikana seuraavaa maalintekijää tai panostaa lisää omalle suosikillesi.

Brno JYP

 1. Avaa NordicBet -tili.
 2. Siirry kohtaan Live-vedonlyönti ja klikkaa ”live streaming
 3. Otteluiden katsominen ei vaadi vetojen asettamista, vaan pelit ovat nähtävissä suorana, kun pelitilillä on varoja väh 0.01€.
 4. Klikkaa CHL live stream ottelut

Huom! Otteluiden näkyminen edellisten vaihtoehtojen kautta on täysin maksutonta, ja saat samalla oikeuden katsoa huippu-urheilua niin paljon kuin vain jaksat. Lisäksi molemmat palvelut näyttävät tämän kauden jääkiekon mestarien kaikki ottelut aina finaaliin saakka.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *