Jääkiekko live stream lähetykset! Jääkiekko stream on valinta, kun haluat katsoa jääkiekkoa ilmaiseksi. Jääkiekkoa pääset katsomaan, kun avaat pelitilin Unibetille tai Bet365:lle. Tämä sivu kannattaa lukea huolella, niin tiedät mitä jääkiekon huippusarjoja pääset jatkossa katsomaan suorina live-streaming lähetyksinä ilmaiseksi. Lisäksi voit katsomisen yhteydessä betsata live-vetoja, jolloin katselukokemuksesta tulee entistä hauskempi.

Jääkiekko streamitJääkiekko streamit ovat Unibetin vahvuus! Unibet tv:n jääkiekko-tarjontaa hieman tarkemmin: NHL, KHL, CHL, SHL ja monta muuta (Pyydämme huomioimaan, että NHL ja KHL lähetykset eivät näy Suomessa, joskin geoblokkien poistopalveluiden (Hola yms.) avulla katsominen voi onnistua). CHL ja SHL ovat kuitenkin molemmat varsin rautaisia konsepteja ja tarjoavat kosolti viihdettä! (Klikkaamalla liiga-tekstejä näät myös päivittäiset vetokohteet ja unibet tv lähetykset!) Päivittäisin tarjonnan voi aina tsekata Unibet TV:n kätevästä livekalenterista.

Jääkiekon katselu onnistuu netissä Unibetin kautta helposti. Sinun tulee vain seurata seuraavia ohjeita, niin onnistut takuulla:

 • Avaa pelitili alla olevan laatikon kautta, rekisteröityminen on helppoa ja turvallista
 • Pelitilin avaamisen jälkeen muista varmentaa sähköpostin kautta pelitili
 • Jotta näät jääkiekko stream -lähetykset, tulee sinun tehdä väh. 10€ talletus
 • Otteluiden katsominen ei vaadi vetojen asettamista, ja kaikki matsit näkyvät jos pelitilillä on edes 1 sentti varoja
 • Uusille pelaajille Unibet tarjoaa jääkiekko-lähetyksien lisäksi 100% talletusbonuksen vedonlyöntiin ja samalla saat 10€ riskittömän vedon mobiilisovelluksen kautta pelattavaksi
 • Unibetin mobiilisovelluksella näet myös ottelut suorana, ja sen voit ladata suoraan tästä.
Avaa tili ja aloita urheilun seuraaminen!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Bet365 ja jääkiekko stream!
Jääkiekko live stream

Bet 365:n Jääkiekko streamit tarjonta on nätti! Pääset katsomaan lähes ilmaiseksi suoria lähetyksiä niin DHL:stä, SHL:stä ja muista liigoista! Ainoana ehtona on, että sinulla tulee olla pelitilillä varoja tai vaihtoehtoisesti olet asettanut vedon 24h sisällä. Pystyt valitsemaan Bet365 laajasta valikoimasta haluamasi ottelun joita on päivittäin tarjolla valtava määrä! Bet365 streamit näkyvät niin PC:n, Tabletin tai matkapuhelimen kautta ja et tarvitse striimien pöyrittämiseen huippu nopeaa verkkoyhteyttä. Lisäksi nörtti osaa varmaan rikkoa geoblokit, jolloin tarjontaa lisäävät NHL ja KHL streamit!

Avaa tili ja aloita urheilun seuraaminen!Samalla pääset nauttimaan 100%bonuksesta!

Jääkiekko streamit tarjontaa: Katso Jääkiekko live stream lähetykset 

 Tietoa jääkiekon eri sarjoista

 • NHL: eli National Hockey League on edelleen maailman kovin jääkiekkosarja. Sitä pelataan Pohjois-Amerikassa eli USA:ssa ja Kanadassa. Sarjassa pelaavat aina kovimmat pelaajat, ja sinne pääsy on monen jääkiekkolijan unelma. Tunnettuja suomalaisia NHL-pelaajia on tällä hetkellä useita, mutta erityisesti seuraavat nuoret leijonat ovat menestyneet hyvin taalaliigassa: Mikael Granlund, Patrik Laine, Sebastian Aho ja Alexander Barkov. Otteluiden katsominen onnistuu pienellä kikkailulla.
 • KHL: eli Kontinental Hockey on kansainvälinen jääkiekkoliiga, jota pelataan pääosin Venäjällä. Lisäksi joukkueita on mukana jopa Kiinasta asti. Pelit ovat kovatasoisia, ja suomalaisjoukkueista mukana on Helsingin Jokerit. Otteluiden katsominen onnistuu, jos osaat käyttää VPN:nää.
 • SHL: on Ruotsin kansallinen jääkiekkoliiga. Se on tällä hetkellä Euroopan kovin kansallinen liiga, ja kerää myös monia huippupelaajia suomesta. SHL-otteluiden katsominen on maksutonta ja helppoa, joten suosittelemme otteluiden seuraamista.
 • DHL: on Saksan kansallinen jääkiekkoliiga, joka tarjoaa paljon vauhdikkaita otteluita. Sarjan tasosta voi olla montaa mieltä, mutta pikku hiljaa liigan profiili on noussut. Esimerkiksi Eisbären Berlin kerää halliinsa jokaiseen otseluun hyviä katsojalukuja, ja sarjaa seurataan yllättävän paljon Saksassa, joka on kuitenkin yksi suurimmista jalkapallomaista.
 • CHL: eli Champions Hockey League, suomalaisittain Jääkiekon Mestarien Liiga. Tämä jalkapallon mestarien liigasta mallia ottanut Eurooppalainen jääkiekkoseurojen välinen turnaus on osoittaunut toimivaksi konseptiksi, joka odottaa vielä lopullista läpi lyöntiään Suomessa. Ottelut ovat kovatasoisia, sillä esimerkiksi kaudella 2016-2017 kaikki suomalaisjoukkueet tippuivat ennen välieriä.

OHJEET: Unibet tv:n striimin käyttämiseen

Unibet tv livestreamin ansiosta voit saat sadat jääkiekko streamit kotisohvallesi suorana! Pidä huoli, että pelitililläsi on edes yksi sentti tai olet betsannut viimeisen 24 tunnin aikana. Ilman näitä jalkapallo striimit eivät sinulle näy! Live-stream pelit näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! 

 1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
 2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
 3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
 4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
 5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
 6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
 7. Ei muuta kun nauttimaan katselukokemuksesta
 8. Jos haluat ohjeet Unibet Tv koko näytön tilaan niin paina tästä!
Avaa tili ja aloita urheilun seuraaminen!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

OHJEET: Bet 365:n striimin käyttämiseen

Bet365:n jääkiekko streamit toimimaan ja vaimo vaihtoon, sillä et tule muuta tekemään kuin tuijottamaan näitä! Ainoana ehtona on, että tililläsi on edes sentti paalua tai olet betsannut viimeisen 24h aikana!

 1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
 2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
 3. Valitse etusivun päävalikosta live stream-osio
 4. Tsekkaa tarjontaa ja valitse haluamasi Jääkiekko streamit
 5. Ei muuta kun nauttimaan katselukokemuksesta
 6. Jos haluat Bet365 striimin koko näytön tilaan lue ohjeet tästä!
Avaa tili ja aloita urheilun seuraaminen!Samalla pääset nauttimaan 100%bonuksesta!

Live-streamit.com tarjontaa:

Tarjoamme sivuillamme vinkkejä erilaisten urheilutapahtumien ja -sarjojen maksuttomaan katseluun. Sivulta löydät ohjeet esimerkiksi seuraaviin otteluihin ja tapahtumiin:

Muista, että jääkiekko live stream ottelut näkyvät ilmaiseksi! Katso jääkiekkoa netissä ilmaiseksi!