" />

Katso SHL live streamit – 16.1

Katso SHL live streamit  – 16.1 alkaen klo 17:00

Katso SHL live streamitUnibet TV:n kautta näät aina parhaimmat SHL ottelut ja pysyt ajan tasalla siitä, miten pelit sujuvat pohjanlahden toisella puolella. Seuraa esimerkiksi Karalahden otteita HV-71 pelipaidassa ja muiden suomalaisten otteita! SHL näkyy aina Unibet TV:n kautta ja kalenterit näät aina klikkaamalla tästä!

Viikonlopun ottelut 16-17.1.2016:

Lauantai 16.1:

17:00  Färjestad BK – Linköping HC

17:00 HV-71- Djurgården

17:00 Luleå –  Malmo

17:00 Rögle – Frölunda HC

17:00 Skellefteå – Växjö

19:30 Karlskrona – MoDo

19:30 Örebro – Brynäs IF

Sunnuntai 17.1

18:00 Frölunda HC – Rögle

Avaa tili ja katso SHL otteluita!100%+10€ bonus samalla!

Katso SHL live streamit

Katso SHL live streamit

Katso SHL live streamit ilmaiseksi näin!

Unibet tv  ansiosta voit katsoa SHL stream -lähetyksiä ilmaiseksi! Sinulla on vain oltava rahaa Unibet-tililläsi tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Live-stream pelit näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! 

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Ei muuta kun nauttimaan katselukokemuksesta
Avaa tili ja katso otteluita netistä!!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa

Unibet rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon! Katso SHL live stream ilmaiseksi koko ruudun leveydeltä!

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua on alla kirjallinen ohje ja linkki video-tutoriaaliin, sekä Unibetin sivuston oma kikka screenin suurentamiseen! Jos video ei auta niin klikkaa tänne ja luet step-by-step ohjeet!

Katso SHL live streamit

SHL live stream -lähetykset saa näkymään myös Bet365:n kautta!

Katso SHL live streamitBet365 tarjoaa SHL live streamit ilmaiseksi netistä! Huikeimmat ottelut saat toimimaan tekemällä talletuksen muistaen samalla jättää tilille vähintää muutama sentti pelirahaa. Avaa tili siis heti ja nauti huippumatseista kotikoneeltasi, kännykästäsi tai tabletistasi. Bet365 laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle hetkelle jotain seurattavaa ja pelattavaa ja live streamit pyörivät nätisti myös 3g tai 4g yhteyden avulla! Loistava lisä siis reissunpäälle! Lisäksi saat 100% bonuksen helpolla 3x kierrätyksellä!

Avaa tili ja katso urheilua jatkossa netistä!Samalla pääset nauttimaan 100%bonuksesta!

Live-streamit.com:

Haluamme tarjota sivuillamme erilaisia vinkkejä urheilutapahtumien ja huippusarjojen ilmaiseen katseluun. Sivulta löydät ohjeet esimerkiksi seuraaviin otteluihin ja tapahtumiin:

 

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *