" />

USA – Suomi U20 Finaali 6.1 – Pikkuleijonat Kultajahdissa

USA – Suomi U20 Finaali 6.1 – Pikkuleijonat Maailmanmestaruus-ottelussa – Katso ilmaiseksi U20 Finaali ja kannusta Pikku-Leijonat voittoon Jenkkejä vastaan klo 03.00. Saat samalla 30.00 MegaKertoimen Leijonille! Lue ohjeet, avaa tilisi ja kannusta Suomea! 

u20 mm finaali

Usa – Suomi U20 Finaali – Unibet ja Pikkuleijonat

Erikoisetu uusille Leijona-faneille
Kaikki live-streamit.comin kautta rekisteröityneet saavat 30.00 MEGAKERTOIMEN Suomen voitolle 6.1 pelattavaan Under 20 MM-finaaliin Unibetille. Etu vain uusille pelaajille ja ei mitään muuta vaatimuksia

Lue yksinkertaiset ohjeet Leijonien MM-finaaliin:

Tarjouksen säännöt ja ehdot
Tarjous voimassa (6.1.2019 klo 03.00 asti) Saat 30,00 megakertoimen vain tämän sivun kautta. Ei kierrätysvaatimusta. Vain yksi etu jokaista taloutta kohtaan on sallittu. Unibet pidättää oikeuden perua tai muuttaa edun minä aikana tahansa. yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

USA – Suomi u20 MM-finaali 6.1 – Kulta on tulossa

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä käydään uskomattoman jännittävä alle 20-vuotiaiden Jääkiekon Maailmanmestaruus finaaliottelu, joka pelataan Suomen aikaa klo 03.00. Ottelusta voidaan odottaa erittäin tiukkaa, sillä vaikka pikkuleijonat ovatkin loistaneet playoff-otteluissa lähtee joukkue altavastaajana pelaamaan maailmanmestaruudesta.

Jenkit lähtevät varmasti samalla rajulla asenteella yön jääkiekko-otteluun, kuin joukkueiden kohdatessa alkusarjan otteluissa. Siinä ottelussa pikkuleijonilla ei ollut oikeastaan mitään saumoja voittoon, mutta finaaliottelu on aina finaaliottelu, joten puntit ovat todennäköisesti tasoittuneet. Yöllä jäällä tullaan näkemään uskomattoman nälkäinen leijonalauma, ja on hankala uskoa, että jenkeistä olisi meidän sotureiden pysäyttäjäksi.

MM-finaali alkaa lauantaina ja sunnuntain välisenä yönä klo 03.00 ja TV-lähetys Ylen kanavilla on tottakai selostettu suomeksi. Nyt kannustetaan jätkät Maailmanmestaruuteen.

Pikku Leijonien tie MM-finaaliin:

  • Välierissä meidän urheat soturit kaatoivat Sveitsin selvin lukemin 6-1
  • Puolivälierissä Leijonille odotettiin kylmää kyytiä, kun vastaan asettui Kanada. Toisin kävi ja meidän pojat ottivat arvokkaan päänahan numeroin 1-2
  • Alkusarjassa Suomi pelasi jenkkejä vastaan tappio-ottelun, hävisi Ruotsille ja voitti Kazakit ja Slovakit.

Tästä vielä Pikkuleijonat lapulle