" />

Manchester City – Manchester United 11.11 – Valioliiga Derby

Manchester City – Manchester United 11.11! Uskomaton megaetu Valioliiga-faneille Manchester Unitedin voiton avulla! Lue ohjeet heti ja avaa tilisi! 

Manchester United voittaa – 50.00 Valioliiga-kerroiin!

Manchester United - Manchester City

Erikoisetu uusille Valioliiga-faneille
Kaikki live-streamit.comin kautta rekisteröityneet saavat huippuedun Unitedin voitolle Cityä vastaan. Saat edun vain pelitilin avauksella!

Lue seuraavaksi Man City – Man United Valioliiga-ohjeet:

 1. Rekisteröi uusi pelitili Mr.Greenille > Klikkaa tästä
 2. Saat 50.00 Unitedin voitolle Cityä vastaan 11.11!!
 3. Tee haluamasi talletus kotimaisen verkkopankin avulla nopeasti!
 4. Nauti Manchesterin Derbystä ja jättien kohtaamisesta ja jännitä tulosta huippuetujen kera >

Man City – Man United 11.11 Valioliiga-ennakko – Manchesterin Derby

Manchesterin Derby ei ole mikä tahansa ottelu vaan suuria tunteita herättävä paikalliskohtaaminen, jossa paremmuudesta kamppailee kaksi nykypäivän jalkapallo-jättiläistä. Kamppailulla on pitkä historia, sillä ensimmäinen ottelu joukkueiden välillä pelattiin jo vuonna 1881, jolloin United operoi vielä nimellä Newton Heat ja City oli West Gorton.

United on joukkueista huomattavasti menestyneempi, mutta viime vuosina City on mennyt ohi. Manchesterin sininen puoli nauttii yltiörikkaan omistaportaan tukea ja jyrää Guardiolan johdolla kohti kirkkainta huippua. United on hieman kuin valmentajansa Mourinho, jossain määrin has been. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Cityn voitto olisi millään tasolla varmaa, United on kaikesta huolimatta laatujoukkue ja suurseura.

Älä jätä tätä spektaakkelia väliin vaan nauti se tästä!

Pointit Sunnuntain Manchester City – Manchester United Valioliiga otteluun:

 • Kumpi joukkueista onnistuu paremmin Man City vai Man United
 • Kumpi joukkueista on terävämpänä kentällä ja kumman valmentaja on kaivanut ässän hihastaan? Guardiola vai Mourinho?
 • Nähdäänkö samanlainen episodi kuin Mestarien Liigan ottelussa Torinossa?
 • Klikkaa Unitedin huipputarjous tästä

Kaikki tämä selviää sunnuntaina Manchesterin Derbyssä, kun ottelu käynnistyy kello 18:30. Kotisohvalta on mukava jännittää kun brittifutista pelataan ja vielä tietäen, että Manchester United:in voitto tuo ison potin taskuun.

Valioliiga kausi on täydessä käynnissä, joten Manchesterin Derbyn seuraaminen ja sen avulla vielä voittaminen maistuu takuulla kaikille kovan luokan brittifutis miehille ja miksei naisillekin. Sunnuntain upeaa ottelua ei kannata missään nimessä missata eli muista katsoa ManC – ManU.

Sunnuntain Valioliiga ottelut

Valioliiga eli Premier League on maailman ehdottomasti kovatasoisin ja tasaisin sarja. Sunnuntaina 11.11.2018 on Manchesterin Derbyn lisäksi tarjolla myös muita Valioliigaotteluita, ja päivän kierros alkaa jo klo 14.00. Kentällä ovat omissa otteluissaan tämän hetken kärkikolmikko eli Man City, Liverpool ja Chelsea.

 • Liverpool – Fulham FC klo 14.00
 • Chelsea – Everton klo 16.15
 • Arsenal – Wolverhampton klo 18:30
 • Man City vs Man United klo 18.30