" />

Saksa – Ruotsi, 23.6.2018 – Jalkapallon MM 2018

Saksa – Ruotsi, 23.6.2018 – Jalkapallon MM 2018 – Juhannuspäivän ehdottomana helmenä on Saksan ja Ruotsin välinen kohtaaminen.

Tähän otteluun tarjoamme uskomattoman edun sillä, voit voittaa eurolla uskomattomat 50 euroa, jos molemmat joukkueet tekevät maalin! Lue ohjeet alta ja käytä hyödyksesi tämä ainutkertainen etu! Tämä vain eurolla!!!

jalkapallon mm 2018 kilpailu

MM 2018 jalkapallo: Jos molemmat joukkueet tekevät maalin voitat 50€!

Kisaan osallistuminen on tehty helpoksi ja nopeaksi, joten suosittelemme lyhyiden ohjeiden lukemisen jälkeen siirtymään alla olevasta painikkeesta käyttämään euron ja voittamaan lauantaina 23.6 50€, kun molemmat joukkueet tekevät maalin!

  • Tämä ainutlaatuinen ”korotettu kerroin” on voimassa vain meidän sivuston kautta otteluun Saksa – Ruotsi 23.6.2018 jalkapallon MM 2018 kisoissa!
  • Toimi näin:
  • Osallistumiseen tarvitset ainoastaan Unibet pelitilin, joten avaa se tästä! Uudet pelaajat saavat 100% talletusedun ja muut huimat kisatarjoukset! (Vain uusille asiakkaille)
  • Tämän jälkeen pelaa euron betsi sille että molemmat joukkueet tekevät ottelussa maalin
  • Jos tämä osuu, niin saat heti ottelun jälkeen 50€ itsellesi!
  • Voimassa aina ottelun alkuun asti, joten nyt on aikaa osallistua! Linkistä löydät lisäohjeet!

Tarjouksen järjestävät seuraavat yhteistyökumppanit:

vedonlyöntibonukset 2015

Saksa – Ruotsi 23.6.2018 – Jalkapallon MM-kisat 2018

Saksa aloitti kisansa varsin heikolla esityksellä Meksikoa vastaan ja lähtee varmasti lauantaina tästä raivoissaan kaatamaan ruotsia. Ruotsi näytti kuitenkin, että kyseessä on erinomainen kollektiivisesti pelaava joukkue, joka pystyy haastamaan myös jalkapallon suurmaat. Seuraavaksi tärpit tähän mielenkiintoiseen Saksan ja Ruotsin väliseen jalkapallo-otteluun

  • Saksa pelaa pakkovoitosta ja sen täytyy hakea maalia aktiivisesti
  • Ruotsi on parhaimmillaan vastaiskujoukkueena, joten lauantaina nähdään varmasti myös vaarallisia tilanteita Saksan päädyssä
  • Saksa todennäköisesti ottaa voiton ottelussa, mutta pidämme itsestään selvänä, että myös Ruotsi yltää maalintekoon asti
  • 50€ voitto maistuu ottelun jälkeen, sillä tässä on kerrankin niin loistava etu, että sitä ei kannata ohittaa!

MM 2018 – Jalkapallon kerrointarjous: Tarkemmat säännöt ja ehdot

Saksa – Ruotsi 23.6.2018 erikoisetuun on helppo osallistua ja 50€ voittaminen on mahdollista kaikille uusille asiakkaille. Sinun täytyy vain käyttää meidän linkkiä ja olet mukana. Etu on voimassa 23.6 klo ottelun alkuun asti, ja tämän jälkeen osallistuminen ei ole enää mahdollista. Palkinnot toimitetaan ottelun päättymisen jälkeen sivuston. Lisätietoja kisasta voi kysyä livestreamit(a)gmail.com osoitteesta. Varaamme oikeuden muutoksiin säännöissä.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *