" />

U21 Suomi – Färsaaret suorana netissä – Pikkuhuuhkajat karsinnoissa

Crystal Palace - Watford FA Cup live stream U21 Suomi – Färsaaret suorana netissä

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue matkaan Färsaarille kohtaamaan EM-karsintaottelussaan torstaina Färsaaret. Unibet lähettää ottelun yksinoikeudella verkkosivuillaan live stream-lähetyksellä. Pikkuhuuhkajat hakevat raivokkaasti voittoa, sillä joukkueella on vielä ainakin teoreettiset mahdollisuudet EM-lopputurnaukseen pääsylle.

Suomi on tämän karsintaottelun suuri ennakkosuosikki, sillä vastustaja on hävinnyt kaikki pelaamansa karsintaottelut ja on karsintalohkon huonoin joukkue. Joukkueiden aiempi kohtaaminen päättyikin viime syksynä Suomen ja pikkuhuuhkajien selvään voittoon.

Kertoimien perusteella pikkuhuuhkajia voi pitää ennakkosuosikkina, sillä vierailijoiden eli Suomen voitolle saa vain 1,25 kertoimen. Kotijoukkueella taas tarjotaan 10,00 kerrointa ja tasapelikin on arvioitu erittäin epätodennäköiseksi ,ja sitä pelaamalla saa kertoimen 4,75.

Unibet TV:n kautta ottelun näkee suorana live streaming-lähetyksenä ja katselu on ilmaista. Färsaaret – Suomi ottelu siis torstaina pyörimään heti sen jälkeen, kun olet rekisteröitynyt uuden pelitilin ja tehnyt ensimmäisen talletuksesi, sillä pelitilillä tulee olla vähintään 1 sentti varoja, jotta otteluiden katsominen onnistuu. Ottelu alkaa 20:00 Suomen aikaa torstaina 2.6.2016.

Katso U21 Suomi – Färsaaret suorana netissä

Klikkaa laatikosta ja avaa tili! Nauti Färsaaret – Suomi live stream ottelusta suorana netissä!

Ota bonus ja katso ottelu!100% bonus ja 10€ riskitön mobiiliveto

Crystal Palace - Watford FA Cup live stream

Katso U21 Suomi – Färsaaret suorana näin:

Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksiUnibet TV:n avulla näät Pikkuhuuhkajien EM-karsintaottelun ilmaiseksi netissä! Sinulla on vain oltava varoja Unibet-tililläsi tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Live stream ottelut näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! 

  1. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
  2. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  3. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  4. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  5. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  6. Ei muuta kun nauttimaan U21 Pikkuhuuhkajien otteista!
Avaa tili ja katso ottelu ilmaiseksi!100% bonus ja 10€ riskitön mobiiliveto

Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa

Unibet rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon! Katso live streamit koko ruudun leveydeltä!

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua on alla kirjallinen ohje ja linkki video-tutoriaaliin, sekä Unibetin sivuston oma kikka screenin suurentamiseen! Jos video ei auta niin klikkaa tänne ja luet step-by-step ohjeet!

Jos sinua kiinnostaa tutustua Pikkuhuuhkaajiin tai palloliiton toimintaan ja ottelutilastoihin, niin tsekkaa nämä sivut:

Live-streamit.com:

Haluamme tarjota sivuillamme erilaisia vinkkejä urheilutapahtumien ja huippusarjojen ilmaiseen katseluun. Sivulta löydät ohjeet esimerkiksi seuraaviin otteluihin ja tapahtumiin:

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *