" />

Vuoden 2016 isoimmat urheilutapahtumat

Vuoden 2016 isoimmat urheilutapahtumat

Vuosi 2016 on urheilun seuraajalle ja vedonlyöjille todella mahtava vuosi. Vuoteen mahtuu todella paljon kaikennäköisiä urheilutapahtumia ja toki vuoteen sisältyy myös kaikki jatkuvat sarjat ja liigat kuten jalkapallossa Englannissa pelattava Valioliiga, Espanjan La Liga ja Italian Serie A. Veikkaus pelit näistä kaikista ovat kovassa vauhdissa ja yksittäisistä otteluista on jopa useita kymmeniä ja yli satoja kohteita veikattavana.

Futis on kuningaslajimesimarja

Jalkapalloa pidetään maailmalla kuningaslajina ja sitä se on myös vedonlyöntipiireissä. Yksi isoimmista jalkapallotapahtumista tänä vuonna on vuosittaisen Mestarien Liigan lisäksi Jalkapallon EM-kisat, jotka pelataan tänä vuonna Ranskassa. Kesäkuun 10 päivä alkavat Jalkapallon Euroopan mestaruuskisat pelataan valitettavasti ilman Suomea, vaikka näihin kisoihin joukkuemäärää lisättiin. Vedonlyöjissä tämä ei luonnollisesti himmennä kisojen arvoja, nyt ovat jälleen Euroopan parhaat joukkueet kasassa. Kuukauden kestävät kisat tarjoavat paljon vedonlyöntimahdollisuuksia ennen kisoja ja jopa otteluiden aikana livevetojen avulla. Mm. Betway vedonlyönti tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia vedonlyöntimahdollisuuksia live-vetoon ja perinteiseen vedonlyöntiin.

Futiskisoja ennen jääkiekon ystäville on tarjolla tiivistahtiset Jääkiekon MM-kisat jotka pelataan tänä vuonna Venäjällä, Pietarissa ja Moskovassa. Toukokuun 6. päivä alkavat Jääkiekon Maailmanmestaruuskisat tarjoavat taas valtavan määrän kertoimia ja näin etukäteen ajatellen Suomi ei taaskaan ole se suurin ennakkosuosikki ainakaan kertoimista päätellen. Tämän takia onkin hyvä lyödä vetoa Suomen puolesta, rahat tulevat silloin moninkertaisena takaisin.

Jääkiekon World Cup syksyllä

Lätkäfanien kausi ehkä loppuu siihen, mutta uusi turnaus odottaa jo ovella. Kesän jälkeen, syyskuun 17. päivä alkaa Jääkiekon Maailmancup, joka kerää kaikki maailman parhaat pelaajat pelaamaan maiden paremmuudesta. MM-kisoihin kaikki parhaat eivät ehdi eikä varmasti halua, mutta Jääkiekon World Cup on sellainen turnaus johon pelaajista on jopa runsauden pula. Pari viikkoa kestävät kisat tarjoavat mukavasti seurattavaa ja kohteita vedonlyöntiin ennen NHL-kauden avausta ja Liigakauden aloituksen ohelle.

Vedonlyöjä ei suinkaan pääse lepäämään kesällä ihan laakereillaan, sillä jalkapallon EM-kisojen loppuhuipennuksen aikana urheillaan myös Yleisurheilun MM-kisat. Viisi päivää putkeen kovia kilpailuja ja valmistautumista samalla tuleviin olympialaisiin, joissa myös eri yleisurheilulajit ovat esillä.

Rion Olympialaiset elokuussa

Penkkiurheilijan unelmapätkä alkaa elokuun 3. päivä ja kestää aina 21.8. Brasilian Riossa kisataan kymmenissä ja taas kymmenissä lajeissa ja lajivalikoima saa myös vedonlyöjän pään pyörälle. Vain voittajat muistetaan, joten lyömällä vetoa, sinäkin voit olla voittaja.

Tähän kun vielä lisätään mm. se, että Formula 1 –sarja pyörii peräti yhdeksänä kuukautena vuodessa ja monet muut pienemmät vedonlyönnin parissa olevat lajit käydään vuoden aikana, voidaan todella todeta että vuosi 2016 tulee olemaan yksi parhaista vuosista ikinä, olit sitten intohimoinen urheilun seuraaja tai sitten innokas vedonlyöjä. Tai vaikkapa vähän molempia.

Vedonlyönnin merkityksen kasvaminen urheilun parissa on myös live-streamien ystäville erittäin mukava juttu. Jo nyt useat vedonlyöntisivustot tarjoavat livevedonlyönnin höysteeksi live-streameja sellaisista lajeista joita Suomessa ei välttämättä tulla koskaan televisiosta näkemään. Rekisteröitymällä vedonlyöntisivustolle saa usein oikeuden katsoa livenä myös huippuotteluita lajista kuin lajista.

Live-streamit.com:

Haluamme tarjota sivuillamme erilaisia vinkkejä urheilutapahtumien ja huippusarjojen ilmaiseen katseluun. Sivulta löydät ohjeet esimerkiksi seuraaviin otteluihin ja tapahtumiin:

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *