Livestream El Clasico: Real Madrid – Barcelona stream 23.4 klo 21.45. Suoraan otteluun tästä!

Katso El Clasico live stream ja nää kaikkien pelien äiti! El Clasico on taas nurkan takana! Vastakkain asettuvat Espanjan kaksi menestyneintä seuraa Real Madrid Club de Fútbol ja Futbol Club Barcelona. Tätä jättiläisten kohtaamista pidetään syystäkin maailman seuratuimpana seurajoukkueiden välisenä kohtaamisena. Yhteen laskettuna nämä kaksi suurseuraa ovat voittaneet peräti 55 Espanjan mestaruutta, mutta myös eurokentiltä on tullut vuosien saatossa enemmän mainetta ja kunniaa kuin laki sallii! Real on all-time tilastossa vain muutaman voiton Barcelonaa edellä, joten ottelut ovat pitkälle historiaankin peilattuna olleet poikkeuksellisen tasaisia! Katso El Clasico live stream siis Unibet tv:n kautta ilmaiseksi! Lisäksi saat 5 euron ilmaisvetoja, jos pelaamasi joukkue tekee maaleja. Jokaisesta maalista 5€! Tämän lisäksi saat 100% talletusbonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon!

Avaa tili ja katso Real Madrid – Barcelona live stream

Avaa tili ja katso otteluSamalla pääset nauttimaan 100%+10€+5€ bonuksesta!

Katso Real madrid – Barcelona ilmaiseksi netissä El Clasico 2017 live stream

Real Madrid kohtaa La Ligan johtopaikalla majailevan FC Barcelonan Camp Noulla launtaina 23.4.2017 klo 21:45. El Clasico on yksi suosituimmista ja seuratuimmista jalkapallomaailman otteluista ja ottelusta odotetaan ennakkoon mielenkiintoista. El Clasicon historiasta kerromme myöhemmin lisää.

el clasico live stream ilmainen

Barcelona vs Real madrid ilmaiseksi netissä

Tämä klasico pelataan Santiago Bernabeulla. Ottelu alkaa klo 21.45. Ottelusta arvioidaan etukäteen tasaista, sillä sarjakärkenä liitävä Real Madrid on kovemmassa formissa kuin vastustajansa FC Barcelona.

Madridin peli on sujunut tällä kaudella mallikkaasti, mutta esimerkiksi Bale on loukkaantuneena. Tämä ei tosin vaikuta Realin kokonaispelaamiseen ja myös Barca on kärsinyt loukkaantumishuolista. Näiden tietojen valossa pelaamme tällä kertaa erittäin isolla riskillä tasapeliä. Avaa pelitili ja näät Real Madrid – Barcelona live stream-lähetyksen ja sen miten ottelu päättyy! Katso nyt livestream El Clasico!

Avaa tili ja katso otteluSamalla pääset nauttimaan 100%+10€+10€ bonuksesta!

Barcelona vs Real madrid ilmaiseksi netissä El Clasico 2016 live stream

Livestream El Clasico ja ennakko: Historiaa

El Clasicossa ei kuitenkaan pelata vaan elintärkeistä pisteistä ja kunniasta. Francon ajoista juurtava poliittinen lisäjännite on aina läsnä kun El Clasicoa pelataan. Espanjan sisällissodasta johtava asetelma, jossa Real Madrid edustaa yhtenäistä, keskitetyn hallinnon Espanjaa, ja Barcelona itsenäistä Kataloniaa lyö aina varjonsa ottelulle.  Viime aikoina kiihtyneet katalaanien itsenäistymispyrkimykset tekevät tästä El Clasicosta vielä poikkeuksellisen korkea jännitteisen. Kumpikaan ei missään nimessä halua hävitä tätä suurta kamppailua!

Ensimmäisen kerran joukkueet kohtasivat vuonna 1906 Barcelonan voittaessa 2-1, silloin kenttä ei vielä täyttynyt supertähdistä kuten tätä nykyä. El Clasico on nimittäin mahdollisuus nähdä läjä jalkapallon suurimpia tähtiä yhtä aikaa kentällä. Maailman parhaat pelaajat Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo eivät ole suinkaan ainoat tähdet, sillä kentällä nähtäneen myös: Neymar, Suarez, Ramos, James, Bale, Iniesta ja monta muuta jalkapallotaivaan kirkkainta timanttia. Myös penkin päässä on luvassa mielenkiintoinen kohtaaminen kun Rafael Benitez ja Luis Enrique koittavat kumpikin tahollaan ottaa taktisen niskalenkin kollegastaan. Benitez on monessa liemessä keitetty ääripedanttinen valmentajavelho, kun taas Enrique on Barcelonan läpikotaisin tunteva nouseva valmentaja suuruus ja seuralegenda.

El Clasicon historia pitää sisällään tukun pysäyttäviä hetkiä. Luis Figon paluu Camp Noulle siirryttyään verivihollisen Real Madridin riveihin oln yksi niistä. Figon antaessa kulmapotkua Culoille ei riittänyt enää pelkkä solvaus vaan Figo joutui roskasateeseen, ja heitettiinpä häntä sian kärsälläkin! Ronaldinho sai puolestaan vuonna 2005 poikkeuksellisen kohtelun Real Madridin faneilta heidän annettuaan seisaaltaan aplodit tämän maagisen pelimiehen dominoitua  ottelua mielin määrin. Koskaan ei tiedä mitä El Clasicossa tapahtuu ja se siinä loppupeleissä lieneekin parasta! Avaa tili ja katso Barcelona – Real Madrid live stream! Saat pelitilin avaamalla ja betsaamalla aina 5€ ilmaisvedon, kun veikkaamasi joukkue onnistuu maalinteossa!

Avaa tili ja katso otteluSamalla pääset nauttimaan 100%+10€+5€ bonuksesta!

livestream El Clasico

Katso livestream El Clasico ilmaiseksi Unibet TV:stä!

Katso Real Madrid – Barcelona stream! Unibet TV tarjoaa ilmaisen El clasico live stream -lähetyksen. Sinulla on vain oltava rahaa Unibet-tililläsi tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Live-stream pelit näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! Katso El Classico ilmaiseksi suoraan tästä pelipäivänä!

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!Barcelona vs Real madrid live stream
  2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Katso El Clasico live stream ilmaiseksi 23.4.2017 ja nauti samalla ilmaisvedosta!
  8. Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa
Avaa tili ja katso otteluSamalla pääset nauttimaan 100%+10€+5€ bonuksesta!

Katso El Clasico live stream ja nauti jännityksestä!