" />

Makwan Amirkhani – Allen stream ilmaiseksi netissä

Makwan Amirkhanin ottelu suorana netissä! Katso Amirkhani – Allen stream UFC Fight Night 107 tapahtumassa. Me kerromme ohjeet tällä sivulla siihen, miten näet Makwanin ottelun ilmaiseksi! Samalla ottelukortilla myös Teemu Packalenin ottelu Marc Diakiesea vastaan, joten suomalaisväriä riittää koko illan! Nyt suosittelemme lukemaan ohjeet ilmaiseen live stream-lähetykseen ja tietenkin katsomaan Makwanin ottelun suorana 18.3. Maku ottelee oman matsinsa 18.3.2017 noin klo 23.00 Suomen aikaan, ja Teemun matsi on 20-21 välillä, jos aikataulut pitävät illassa paikkansa.

Makwan Amirkhani – Allen stream ilmaiseksi netissä

Live-streamit.com kertoo lukijoilleen kaksi mahdollisuutta otteluiden katsomiseen! Viaplay nimittäin näyttää UFC-illan suorana netissä, ja näet varmuudella sekä Makwan Amirkhanin ja Allenin ottelun, kuin myös Teemu Packalenin ja Marc Diakiesen ottelun. Tämän lisäksi aikaisemmin Unibet TV on näyttänyt UFC-otteluita, ja sen kautta pystyy joka tapauksessa katsomaan ilmaiseksi jalkapalloa, kuten La Ligaa, Serie A:ta ja Bundesliigaa sekä lätkää eli CHL-otteluita, ja Ruotsin SHL-liigaa. Tämän lisäksi Unibet tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa 10€ ilmaisvedon turvin UFC-otteluista!

Lue seuraavaksi ohjeet, ja katso UFC-kortti ilmaiseksi!

  • Avaa pelitili tästä tai tältä Unibetille
  • Ota samalla 100% bonus vedonlyöntiin aina 200€ asti ja 10 euron ilmaisveto!
  • Ottelut ovat näkyneet vedonlyöntilistalta Unibet TV-osiosta.
  • Varmuudella matsit näyttää Viaplay

Amirkhani – Allen live stream!

Amirkhani - Allen streamAmirkhani - Allen live streamAmirkhanin ottelua kannattaa katsoa, sillä sen näkee nyt ilmaiseksi. Lue tarkasti tämän sivun ohjeet, ja otteluennakko, niin näet ottelun. Lisäksi suosittelemme lyömään vetoa suomalaisten ottelijoiden puolesta Unibetillä, sillä sa
at pelitilin avauksella 100% bonuksen ja 10€ ilmaisvedon mobiililaitteelle!

Makwan Amirkhani – Arnold Allen UFC Fight Night 107

Makwanin ottelu tulee olemaan mielenkiintoinen, sillä mies on kerta kaikkiaan tehnyt vakuuttavaa jälkeä UFC-häkissä. Kolme ottelua ja kolme suvereenia voittoa. Tällä kertaa vastaan asettuu nuori britti Arnold Allen, jonka ottelurekordi on 11-1. UFC:ssä hän on kuitenkin otellut vain kaksi kertaa, mutta voittanut kyllä molemmat ottelut selkeästi. Tästä huolimatta tämän matsin pitäisi olla selvää pässin lihaa, ja väliottelu Makulle ennen suurempia koitoksia. Amirkhani nimittäin on lupaavin suomalainen vapaaottelija Teemu Packalenin lisäksi. Molempien suomalaisten ottelut kannattaa ehdottomasti katsoa ilmaiseksi ja muistaa lunastaa katselukoodi, jolla näkee suorana netissä ilmaiseksi Amirkhani – Allen live stream ottelun!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *