" />

Makwan Amirkhani – Jason Knight stream ilmaiseksi netissä

Makwan Amirkhanin ottelu suorana netissä! Katso Amirkhani – Knight stream UFC Fight Night 130 tapahtumassa. Me kerromme ohjeet tällä sivulla siihen, miten näet Makwanin ottelun ilmaiseksi!  Nyt suosittelemme lukemaan ohjeet ilmaiseen live stream-lähetykseen ja tietenkin katsomaan Makwanin ottelun suorana 27.5. Maku ottelee oman matsinsa 27.5.2017 noin klo 23.00 Suomen aikaan, jos aikataulut pitävät illassa paikkansa.

Makwan Amirkhani – Knight stream ilmaiseksi netissä

Live-streamit.com kertoo lukijoilleen kaksi mahdollisuutta otteluiden katsomiseen! Viaplay nimittäin näyttää UFC-illan suorana netissä, ja näet varmuudella sekä Makwan Amirkhanin ja Knightin ottelun. Tämän lisäksi aikaisemmin Unibet TV on näyttänyt UFC-otteluita, ja sen kautta pystyy joka tapauksessa katsomaan ilmaiseksi jalkapalloa, kuten La Ligaa, Serie A:ta ja Bundesliigaa sekä lätkää eli CHL-otteluita, ja Ruotsin SHL-liigaa. Tämän lisäksi Unibet tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa 10€ ilmaisvedon turvin UFC-otteluista!

Lue seuraavaksi ohjeet, ja katso UFC-kortti ilmaiseksi!

  • Avaa pelitili tästä Unibetille
  • Ota samalla 100% bonus vedonlyöntiin aina 200€ asti ja 10 euron ilmaisveto!
  • Ottelut ovat näkyneet vedonlyöntilistalta Unibet TV-osiosta.
  • Varmuudella matsit näyttää Viaplay

Amirkhani – Knight live stream!

Amirkhani - Allen streamAmirkhanin ottelua kannattaa katsoa, sillä sen näkee nyt ilmaiseksi. Lue tarkasti tämän sivun ohjeet, ja otteluennakko, niin näet ottelun. Lisäksi suosittelemme lyömään vetoa suomalaisten ottelijoiden puolesta Unibetillä, sillä sa
at pelitilin avauksella 100% bonuksen ja 10€ ilmaisvedon mobiililaitteelle!

Makwan Amirkhani – Jason Knight UFC Fight Night 130

Makwanin ottelu tulee olemaan mielenkiintoinen, sillä mies on kerta kaikkiaan tehnyt vakuuttavaa jälkeä UFC-häkissä. Kolme ottelua ja kolme suvereenia voittoa sekä yksi pistetappio. (Makwanin ottelurekordi 13-3-0) Tällä kertaa vastaan asettuu nuori jenkki Jason Knight, jonka ottelurekordi on 20-4. UFC:ssä hän on otellut useita kertoja, mutta kärsinyt kahdessa viimeisessä ottelussaan tappiota. Tästä huolimatta tämän matsin pitäisi olla selvää pässin lihaa, ja väliottelu Makulle ennen suurempia koitoksia. Amirkhani nimittäin on lupaavin suomalainen vapaaottelija Teemu Packalenin lisäksi. Muista lunastaa katselukoodi, jolla näkee suorana netissä ilmaiseksi Amirkhani – Knight live stream ottelun!