" />

Australian avoimet välierät vihjeet ja live stream

Australian avoimet välierät vihjeet ja live stream 28-29.1

Australian avoimet live stream

Australian avoimet välierät vihjeet ja live stream:  Djokovic – Federer 28.1: Ensimmäisessä välierässä pelaavat torstaina jo klo 10:35 Novak Djokovic ja Roger Federer. Tässä otteluparissa pelaavat turnauksen ja maailman ykkössijoitettu Djokovic sekä maailmalistojen kolmonen Federer. Voidaankin hyvin sanoa, että tässä otteluparissa saattaa ratketa samalla turnauksen voittaja. Djokovic ja Federer ovat pelanneet varsin hyvin tähän astisen turnauksensa ja molemmat pelaajat voittivat puolivälieräottelunsa puhtain numeroin 3-0. Lähtökohdat otteluun ovat kuitenkin sellaiset. että Djokovic on varsin selkeä ennakko suosikki ja kaiken järjen mukaan marssinee myös finaaliin.

Ykkössijoitetulle Djokolle ei tarjota järin korkeita kertoimia ottelun suorasta voittamisesta. Federille taas tarjotaan jopa yli 3.50 kertoimia, jotka saattavat houkutella pelaamaan, varsinkin jos miehen taitoihin tarpeeksi luotaa. Pelivalintoja kannattaa etsi mahdollisesti tasaisesta ottelusta, jossa myös Federer ottaa muutaman erän nimiinsä, jolloin yli 4.5 erän veikkaukset saattavat olla mahdollisesti hyvä haku lapulle. Veikkausta helpottamaan Unibet tarjoaa uusille pelaajille täysin riskittömän 10€ ilmaisvedon australian avoimiin, joka kannattaa ehdottamasti hyödyntää, sillä panoksen hävitsessä saat rahat takaisin ilman mitään kierrätysvaatimuksia.

10 € riskitön veto ja pääsylippu otteluun!Avaa tili ja katso tennistä!

Australian avoimet live stream

Australian avoimet välierät vihjeet ja live stream:  Raonic – Murray 29.1: Toisessa välierässä ottavat yhteen perjantaina 02:00 Milos Raonic ja Andy Murray. Kumpikin pelaajista voitti puolivälieränsä lukemin 3-1. Raonic on selkeästi kokemattomin välieriin yltäneistä pelaajista ja hänen paras suorituksensa Australian avoimissa oli viime vuoden puolivälierät. Nälkä finaaliin on varmasti kova, mutta niin on vastustajallakin maailmanlistojen kakkosena pidetyllä Andy Murraylla. Britti pelasi viime vuoden finaalissa, mutta hävisi sen Djokovicille. Panokset ovat siis varsin suuret ja Murrayn pään on kestättävä paineet, kun taas Raonic pääsee pelaamaan varsin paineetta..

Raonic lähtee otteluun selkeänä altavastaajana ja hänelle tarjotaan hyviä kertoimia suorasta voitosta, Murrayn suorasta voitosta taas ei oikein saa pelejä, joten makoinen, mutta varsin riskipitoinen peli-idea löytyy tässä otteluoparissa yllätyksen hakemisesta. Raonicin voitosta saatava 3.35 kerroin kelpaa ja kun sen pelaa Unibetin tarjoamalla täysin riskittömällä vedolla niin vedon osuessa jäät voitolle 23.5 € ja jos et osu saat rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia!

Australian avoimet live stream

Australian avoimet finaali 3.1: Australian avointen  finaali pelataan sunnuntaina 31.1. Unibet TV näyttää ottelun suorana live stream lähetyksenä ja avaamalla tilin näet vuoden ensimmäisen Grand Slam turnauksen huipentuman.

10 € riskitön veto ja Australian avoimet!Avaa tili ja katso tennistä!

Riskittömän vedon ehdot:
Australian avoimet välierät: vihjeet ja live stream: 10€ riskitön veto! Normaalin bonarin kylkeen saat ekasta vedosta Australian avoimiin täysin riskittömän vedon, eli 10€ palautetaan käteisenä, jos veto häviää. Pelaajilla ei ole siten mitään menetettävää! Vain vähintään 1.40 kertoimella tehdyt vedot ovat mukana tässä tarjouksessa. Kerroin voi olla suurempi, muttei pienempi. Vain uusille pelaajille.

Australian avoimet välierät vihjeet ja live stream

Australian avoimet puolivälierät

Katso australian avoimet live stream välierät ja finaali ilmaiseksi:

Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi! Valitse vedonlyöntiosio ja paina oikealla valikon australian avoimet kohtaan tai scrollaa vedonlyöntisivua alas, jolloin löydät ”EKSTRAT” valikon ja Unibet TV:n logon. Saat australian avointen lähetykset näkymään, jos tililläsi on 0.1 € varoja tai olet asettanut vedon viimeisen 24h aikana. Muita urheilulähetyksiä, kuten Serie A.ta, CHL-finaalia sekä muita huippusarjoja pääset seuramaan myös Unibet TV:n välityksellä. Kalenteriin pääset painamalla tästä! 

  1. Kirjaudu sisään tai avaa pelitili!
  2. Varmista, että tililläsi on varoja (alle euro riittää)
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Ei muuta kun seuraamaan huippuurheilua.
Avaa tili ja katso otteluita ilmaiseksi!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Katso ohjeet miten saat Unibet TV:n näkymään koko ruudulta!

Australian avoimet välierät vihjeet ja live stream

Live-streamit.com:

Haluamme tarjota sivuillamme erilaisia vinkkejä urheilutapahtumien ja huippusarjojen ilmaiseen katseluun. Sivulta löydät ohjeet esimerkiksi seuraaviin otteluihin ja tapahtumiin: