" />

Dillian Whyte – Robert Helenius stream 28.10 – Suorana netissä ilmaiseksi!

Dillian Whyte – Robert Helenius stream 28.10 klo 20.00: Katso Robert Heleniuksen ja Dillian Whyten jännittävä kohtaaminen lauantaina 28. lokakuuta! Suomalaisten suosikkinyrkki lähtee lyömään takuulla kovaa ja tätä matsia ei kannata missään nimessä missata!

Dillian Whyte – Robert Helenius stream 28.10

Nyt voit nähdä Robert Heleniuksen ja Dillian Whyten kohtaamisen, kunhan vain muistat noudattaa seuraavia tärkeitä ohjeita! Ilmoitamme tarkemmat ohjeet ajoissa ennen ottelu iltaa, mutta homma tulee toimimaan suurin piirtein seuraavasti:

Heleniuksen matsi suorana netissä – toimi näin:

Toinen tapa katsoa tämä mielenkiintoinen raskaansarjan ottelu on käyttää Viaplayn, joka maksaa 29.90 euroa kertatilauksena. Tämä on varmin tapa nähdä ottelu, sillä Kingi ei anna 100% varmuutta ensimmäisen vaihtoehdon toimimiseen, mutta Heleniuksen pääsponsorilla on ollut tapana tarjota ilmainen live-stream näihin Robertin otteluiltoihin.

Whyte – Helenius stream & vedonlyöntikertoimet

Heleniuksen kerroin tähän otteluun on melkoinen, joten Kingi lähtee tässä hakemaan yllätystä. Dillian Whyteä pidetään huomattavasti kovempana iskijänä, ja hän on suuri ennakkosuosikki otteluun.

Lisäksi kun tarkastaa esimerkiksi kaksi Heleniuksen edellistä vastustajaa, näkee ettei näistä otteluista ole mitään hyötyä lauantaina. Me uskomme, että on kertoimia todennäköisempää, että meidän Nordic Nightmare tämän matsin nappaa nimiinsä.

Robertille tarjotaan ottelun voitosta valtaisaa 4.00 kerrointa, joka pitää sisällään niin piste- kuin tyrmäysvoitonkin. Me luotamme suomalaiseen, ja laitamme isoa panosta ja veikkausta kehiin illan jännittävään raskaansarjan nyrkkeilyotteluun,

Dillian Whyte – Robert Helenius stream ja ottelukortti:

Heleniuksen huippuottelun lisäksi lauantaina Lontoossa nähdään tukku kovatasoisia ja vähemmän kovatasoisia nyrkkeilyotteluita. Näistä suomalaisittain ehkä mielenkiintoiset ovat Robben matsin lisäksi Antony Joshuan ja Takamin välinen ottelu!

Illan ehdoton kruunu on kuitenkin raskaansarjan herrojen päähänlyöntikisa, jossa tyrmäys lienee taattu. Robben on otettava vakuuttava voitto, jos mies aikoo vielä urallaan edetä suuremmille areenoille. Sumuisten saarten mies ei kuitenkaan ole mikään pizzakuski, joten tarkkana kannattaa Heleniuksen olla. Tämän ottelun voittaminen on myös tärkeää, jos Helenius aikoo vielä kohdata Dereck Chisoran.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *