" />

Katso El Clasico stream ilmaiseksiKatso EM jatkokarsinta Ruotsi – Tanska stream 14.11:  (EM jatkokarsinta)

Kiimainen kohtaaminen, jossa Ruotsi ja Tanska petaavat asetelmia toiseen osaan. Pohjoismaisten dynastioiden kohtaaminen, jossa molemmilla on vain hävittävää. Kummallekin joukkueelle olisi nimittäin valtava pettymys jäädä rannalle EM-kisoista. Suurin mediahuomio kohdistuu tasan yhteen mieheen, hän on Zlatan Ibrahimovic. Zlatan on jo ehtinyt nimittää Tanskalais-hyökkääjiä nallipyssyiksi ja todistettavaa on paljon. Onkin äärimielenkiintoista katsoa miten Ruotsin ja Zlatanin käy – taitavan ja kurinalaisen juuttilauman kanssa. Tanskan osakkeita laskee myös sen hienoinen tappiokierre, sillä sen viimeiset pelit eivät ole sujuneet käsikirjoituksen mukaan. Ei Ruotsillakaan tosin hirveästi ole ylpeilemisen aihetta, sillä se on lähinnä viime ajat kaatanut itseään monta luokkaa heikompia joukkueita ja ottanut kovemmilta takkiinsa.

Katso EM jatkokarsinta Ruotsi – Tanska stream Unibetin kautta ilmaisiksi!

Avaa tili ja aloita urheilun seuraaminen!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

katsojabetsaa

 

Katso EM jatkokarsinta Ruotsi – Tanska stream näin!

Unibet tv livestreamin ansiosta voit katsoa EM jatkokarsinta Ruotsi – Tanska stream:in näin ilmaisiksi! Sinulla on vain oltava rahaa Unibet-tililläsi tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Live-stream pelit näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! Katso Ruotsi – Tanska ilmaiseksi suoraan tästä pelipäivänä!

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Ei muuta kun nauttimaan katselukokemuksesta
Avaa tili ja aloita urheilun seuraaminen!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa

Unibet rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon!

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua on alla kirjallinen ohje ja linkki video-tutoriaaliin, sekä Unibetin sivuston oma kikka screenin suurentamiseen! Jos video ei auta niin klikkaa tänne ja luet step-by-step ohjeet!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *