" />

Helenius Chisora 2 stream – Katso Robert Helenius vs Chisora live stream netissä!

Helenius Chisora 2 streamRobert Helenius vastaan Chisora ilmaiseksi suorana netissä! Lue ohjeemme ja katso tämän vuoden odotetuin nyrkkeilyottelu, kun Robert Helenius kohtaa uudestaan Dereck Chisoran. Tätä ottelua on odettu kauan, sillä edellinen kohtaaminen päättyi kyseen alaiseen tuomioon Heleniuksen hyväksi. Tällä kertaa Helenius – Chisora live stream ilmainen lähetys tulee takuulla tarjoamaan yhtä suurta jännitystä, joten tämän sivun ohjeet kannattaa ehdottomasti lukea huolella. Ottelu ei ole vielä varmistunut, mutta neuvottelut ovat edenneet loppusuoralle, ja varmistus tulossa Robben mukaan lähiaikoina! Muista katsoa myös Makwan Amirkhanin live stream ottelu!

Helenius – Chisora live stream ilmaiseksi netissä

Ilmoitamme live streamin lähempänä ottelun ajankohtaa, kun saamme varmuuden siitä miten ottelun näkee ilmaiseksi!

Robert Helenius vs. Dereck Chisora II – ennakko

Helenius chisora 2 stream

Robert Heleniuksen ottelusaldo on 25 voittoa (15 tyrmäyksellä) ja 1 tyrmäystappio. Dereck Chisoran ottelusaldo on 26 voittoa (18 tyrmäyksellä ja 7 tappiota (2 keskeytyksellä). Miesten kohtaaminen on suomalaissilmin katsottuna ehdottomasti kevään kovin nyrkkeilytapahtuma.

Heleniuksen ja Chisoran urien kannalta tämä ottelu voi olla kohtalokas, sillä tappio sysää uraa vain entistä syvempään laskuun, mutta voitolla ovet avautuvat taas kovempiin kehiin ja jopa maailmamestaruusotteluun asti.

Robert Helenius voitti Chisoran hajaäänituomiolla miesten edellisessä kohtaamisessa, mutta paljon on vettä virrannut Tonavassa tämän ottelun jälkeen. Miesten urat ovat kulkeneet varsin erilaista polkua, sillä Chisora on päässyt ottelemaan huomattavasti kovatasoisempia ottelijoita vastaan kuin Robbe.

Robben nykyisen kunnon kulminaatiopiste nähtiin viime keväänä, kun mies kärsi erittäin rajun tyrmäystappion keskitasoisen Johan Duhaupasin kourissa. Chisora taas hävisi viime vuonna vain niukasti lupaavalla Dillian Whytelle, ja on otellut myös sellaisia nimiä vastaan kuin Tyson Fury, Vitali Klitschko ja Kubrat Pulev. Tosin näistä otteluista on kertynyt lähinnä tappiota, mutta ei miestä niin pahasti ole hakattu, kuin Robbea, jos ei lasketa rajua tyrmäystappiota David Hayea vastaan mukaan.

Jos ottelijoiden kuntoa koitetaan pohtia, niin Chisoralla on paljon paremmat valmiudet otteluun kuin Robbella. Helenius ei nimittäin ole vuosiin otellut yhtään kunnon matsia, jos ei lasketa Rill voittoa ja Duhaupas tappiota mukaan. Edellisissä otteluissaan vastustajien taso on ollut luokkaa paikallinen taksikuski, joten miehen nykykunto on täysin arvoitus. Chisoran kohdalla voimme varmuudella sanoa, että vaikka iskuista onkin kovin terä hävinnyt, niin jaksaa hän edelleen pommittaa ja tulla päälle häränlailla koko 12 eräisen ottelun. Herääkin kysymys siitä kuinka hyvin nykykuntoinen Robert kestää matkassa. Se selviää toki kevään uusintaottelussa, mutta kysymysmerkkejä on paljon ilmassa. Lisätietoa miesten otteluista ja urien kehityksestä löydät täältä ja täältä.

Helenius Chisora 2 stream

Tältä sivulta tulet varmuudella löytämään ohjeet siihen, miten näet Robert Heleniuksen seuraavan ottelun ilmaiseksi netissä, sillä me tiedämme miten katsot ilmaiseksi Helenius – Chisora live stream lähetyksen!

 

 

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *