" />

Kärpät Lukko CHL live stream 19.1!

Kärpät Lukko CHL live stream 19.1! – alkaen klo 18:30

Tiistaina 19.1:

Kärpät Lukko CHL live stream

Katso Kärpät Lukko CHL live stream 19.1 klo 18:30 Raksilan jäähallissa pelataan tiistaina 19.1.2016 välieräparin Oulun Kärpät vastaan Rauman lukko toinen osa. Ensimmäinen ottelu päättyi jännittävien käänteiden ja tilanteiden jälkeen Kärppien voittaessa 2-3. Ensimmäisessä osassa Kärpät aloitti väkevästi, mutta Lukko rankaisi armotta virheistä, karaten 2-0 johtoon. Kärppien kavennusmaalin teki Lasse Kukkonen ylivoimalla ja tasoihin vierailijat iski Juho Keränen kolmannessa erässä. Vain hetkeä ennen päätössummeria Kärppien Miro Aaltonen ohjasi Markus Nutivaaran hienon pystysyötön Lukkovahdin selän taakse. Kärpät ovat pelanneet liigassa vakuuttavasti ja nälkä on varmasti kova. Kotiyleisön tuki takanaan on vaikea nähdä otteluparin enään kääntyvän raumalaisille. Kärppien normaalin peliajan voittoa kannattanee kokeilla jos pelattavia kertoimia löytyy, sillä voittamalla ennen täyttä aikaa joukkue saa järjestää finaalin Raksilassa. Vierailijat lähtevät pahoista asetelmista ja voi hyvin olla, että fokus on jo enemmän liigassa kuin tässä turnauksessa.

Unibet TV:n lähetys alkaa 18:30 ja suosittelemme avaamaan pelitilin heti ja varaamaan paikan kisastudioon. Se mitä ottelussa tapahtuu ja kuka pelaa finaalissa selviää tiistaina Unibet TV:n CHL live streamin kautta. Ottelun saat näkymään avaamalla tilin alemman laatikon kautta, joka ohjaa sinut suoraan  otttelun kertoimiin ja lähetys käynnistyy painamalla vihreää Unibet TV merkkiä.

Avaa tili ja katso ottelu!100%+10€ bonus samalla!

Kärpät Lukko CHL live streamKatso myös CHL finaali ilmaiseksi netissä! Tarjolla CHL finaali live stream lähetys 9.2! Suomalaisjoukkue nähdään varmasti finaalissa, mutta 19.1 klo 18:30 alkean ratkeaa pelaako finaalissa Kärpät vai Lukko. Illan toisessa playoff-ottelussa nähdään Frölunda Indians ja HC Davos. Kyseinen ottelupari on melkoisen selvä peli, sillä Frölunda upotti HIFK:in pudottaneen Davosin jopa 0-5! Unibet TV tuon ottelun tv-lähetyksen alkaen 21:05! Avaa tili boksia klikkaamalla ja lue otteluiden ennakot scrollaamalla alaspäin!

Avaa tili ja katso matsit!100%+10€ bonus samalla!

Katso Kärpät Lukko CHL live stream!

Kärpät Lukko CHL live stream

Katso Kärpät Lukko CHL live stream näin!

Unibet TV:n avulla katsot ottelun netissä! Sinulla on vain oltava varoja Unibet-tililläsi tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Live stream CHL ottelut näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! 

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Ei muuta kun nauttimaan katselukokemuksesta
Avaa tili ja katso otteluita ilmaiseksi!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa

Unibet rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon! Katso live streamit koko ruudun leveydeltä!

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua on alla kirjallinen ohje ja linkki video-tutoriaaliin, sekä Unibetin sivuston oma kikka screenin suurentamiseen! Jos video ei auta niin klikkaa tänne ja luet step-by-step ohjeet!

Kärpät Lukko CHL live stream

CHL Playoffit live stream ilmaiseksi netissä -lähetykset saa näkymään myös Bet365:n kautta!

Kärpät Lukko CHL live streamBet365 tarjoaa CHL live streamit ilmaiseksi netistä! Huikeimmat ottelut saat toimimaan tekemällä talletuksen muistaen samalla jättää tilille vähintää muutama sentti pelirahaa. Avaa tili siis heti ja nauti huippumatseista kotikoneeltasi, kännykästäsi tai tabletistasi. Bet365 laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle hetkelle jotain seurattavaa ja pelattavaa ja live streamit pyörivät nätisti myös 3g tai 4g yhteyden avulla! Loistava lisä siis reissunpäälle! Lisäksi saat 100% bonuksen helpolla 3x kierrätyksellä!

Avaa tili ja katso urheilua jatkossa netistä!Samalla pääset nauttimaan 100%bonuksesta!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *