EL CLASICO LIVE STREAM: Sivulta löydöt ohjeet ottelun katsomiseen, ennakon ja El Clasicon historiaa, uudet tarjoukset sekä ohjeet Unibetin live-streamin käyttämiseen! Real Madrid – FC Barcelona 2.3.2019 klo 21.45!

Näin katsot El Clasicon ilmaiseksi netissä

Katso El Clasico live stream Barcelona vs Real madrid

Erikoisetu uusille La Liga-faneille
Kaikki live-streamit.comin kautta rekisteröityneet näkevät kaikki La Liga-matsit suorana ja ilmaiseksi. Saat lähetykset näkymään vain pelitilin avauksella! Samalla 100 euron riskitönetu peleihin ja 50 euron ilmaisbetsi! Tarjous on voimassa 3.3.2019 asti. 

Lue seuraavaksi ohjeet:

 • Avaa pelitili Unibetille > Klikkaa tästä
 • Talleta min. 10€, joka jää pantiksi tai pelattavaksi (30€ jos haluat 100€ + 50€ ilmaiseksi)
 • Näet Barcelonan ja Real Madridin pelit jatkossa ilmaiseksi!
 • Ei vaadi vetojen asettamista!
 • Näet jatkossa myös suomalaisten Europe Leaguen karsintapelit, FA-cupin ja lätkän CHL-ottelut suorana, kunhan pelitilillä on väh. 0.01€
 • 100 euron riskitön vetomahdollisuus matsiin ja 50 euron ilmaisbetsi maanantaina pelitilille!
 • Talletus onnistuu suomalaisella verkkopankilla!
 • Avaa valikosta La Liga-lista tai etsi Fc Barcelon – Real Madrid ottelu > klikkaa ”Unibet TV” -logoa ja suora lähetys alkaa

Real Madrid – Barcelona live stream

Katso El Clasico, Kaikkien pelien äiti! El Clasico on taas nurkan takana! Vastakkain asettuvat Espanjan kaksi menestyneintä seuraa Real Madrid Club de Fútbol ja Futbol Club Barcelona. Tätä jättiläisten kohtaamista pidetään syystäkin maailman seuratuimpana seurajoukkueiden välisenä kohtaamisena. Yhteen laskettuna nämä kaksi suurseuraa ovat voittaneet peräti 56 Espanjan mestaruutta, mutta myös eurokentiltä on tullut vuosien saatossa enemmän mainetta ja kunniaa kuin laki sallii! Real on all-time tilastossa vain muutaman voiton Barcelonaa edellä, joten ottelut ovat pitkälle historiaankin peilattuna olleet poikkeuksellisen tasaisia! Katso El Clasico siis Unibet tv:n kautta ilmaiseksi!

Kaikkien otteluiden klassikko

Katso El Clasico stream

El Clasicossa ei kuitenkaan pelata vaan elintärkeistä pisteistä ja kunniasta. Francon ajoista juurtava poliittinen lisäjännite on aina läsnä kun El Clasicoa pelataan. Espanjan sisällissodasta johtava asetelma, jossa Real Madrid edustaa yhtenäistä, keskitetyn hallinnon Espanjaa, ja Barcelona itsenäistä Kataloniaa lyö aina varjonsa ottelulle.  Viime aikoina kiihtyneet katalaanien itsenäistymispyrkimykset tekevät tästä El Clasicosta vielä poikkeuksellisen korkea jännitteisen. Kumpikaan ei missään nimessä halua hävitä tätä suurta kamppailua!

Ensimmäisen kerran joukkueet kohtasivat vuonna 1906 Barcelonan voittaessa 2-1, silloin kenttä ei vielä täyttynyt supertähdistä kuten tätä nykyä. El Clasico on nimittäin mahdollisuus nähdä läjä jalkapallon suurimpia tähtiä yhtä aikaa kentällä. Maailman parhaat pelaajat Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo eivät ole suinkaan ainoat tähdet, sillä kentällä nähtäneen myös: Neymar, Suarez, Ramos, James, Bale, Iniesta ja monta muuta jalkapallotaivaan kirkkainta timanttia. Myös penkin päässä on luvassa mielenkiintoinen kohtaaminen kun Rafael Benitez ja Luis Enrique koittavat kumpikin tahollaan ottaa taktisen niskalenkin kollegastaan. Benitez on monessa liemessä keitetty ääripedanttinen valmentajavelho, kun taas Enrique on Barcelonan läpikotaisin tunteva nouseva valmentaja suuruus ja seuralegenda.

El Clasicon historia pitää sisällään tukun pysäyttäviä hetkiä. Luis Figon paluu Camp Noulle siirryttyään verivihollisen Real Madridin riveihin oln yksi niistä. Figon antaessa kulmapotkua Culoille ei riittänyt enää pelkkä solvaus vaan Figo joutui roskasateeseen, ja heitettiinpä häntä sian kärsälläkin! Ronaldinho sai puolestaan vuonna 2005 poikkeuksellisen kohtelun Real Madridin faneilta heidän annettuaan seisaaltaan aplodit tämän maagisen pelimiehen dominoitua  ottelua mielin määrin. Koskaan ei tiedä mitä El Clasicossa tapahtuu ja se siinä loppupeleissä lieneekin parasta!

Katso El Clasico live stream ilmaiseksi

Unibet tv livestreamin ansiosta voit katsoa katsoa El Classicon suorana. Sinulla on vain oltava rahaa Unibet-tililläsi. Live-stream pelit näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! Katso El Classico ilmaiseksi suoraan tästä pelipäivänä!

 1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
 2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman varoja (alle eurokin riittää)
 3. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
 4. Katso El Clasico ilmaiseksi 2.3.2019 klo 21.45
 5. Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa