" />

Katso Wimbledon 2016 ottelut netistä!

Katso Wimbledon 2016 ottelut netistä – ilmaiset live stream lähetykset!

Katso Wimbledon live stream suoranaUnibet TV tarjoaa kaikki parhaat ottelut sekä finaalin ilmaiseksi! Avaa tili tämän sivuston kautta, niin näet kaikki matsit sekä saat riskittömän 10€ vedon (vain uusille pelaajille) ja 100€ bonuksen. Avaa pelitili ja aloita Wimbledonin tennisturnauksen seuraaminen! Wimbledonin tennisturnaus on arvostetuin ja vanhoin pelattava tennisturnaus ja ainoa Grand Slam-turnaus, joka pelataan nurmikentällä. Ottelut alkavat 29.6 ja finaalit pelataan 11-12.7. Tätä herkkua ei kukaan tenniksen ystävä halua missata. On todennäköistä, että kaksi maailman parasta tennispelaajaa ovat taas Wimbledonin tennisturnauksen finaalissa. Pystyykö Djokovic jatkamaan mahtavaa voittoputkeaan ja ottamaan Wimbledonista viidennen perättäisen Grand Slam -voittonsa? Entä onnistuuko Serena Williams palamaan voittojen tielle hävittyään finaalin Australiassa ja Ranskassa? Mahtavia tennishetkiä siis tiedossa!

Pelitili kannattaa avata välittömästi alla olevasta laatikosta, ja varmistaa samalla Wimbledonin tennisturnauksen ilmainen katselu aina finaaleihin asti! Lisäksi samalla voit lunastaa 200% bonuksen aina 120€ asti, vain 4x kierrätysvaatimuksella. Tarjous voimassa vain 10.7.2016 asti.

Katso Wimbledon 2016 ottelut netistä!

Katso Wimbledon 2016 ottelut

Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi! Valitse vedonlyöntiosio ja paina oikealla valikon Wimbledon kohtaan tai scrollaa vedonlyöntisivua alas, jolloin löydät ”EKSTRAT” valikon ja Unibet TV:n logon. Saat australian avointen lähetykset näkymään, jos tililläsi on 0.1 € varoja tai olet asettanut vedon viimeisen 24h aikana. Muita urheilulähetyksiä, kuten Serie A.ta, CHL-finaalia sekä muita huippusarjoja pääset seuramaan myös Unibet TV:n välityksellä. Kalenteriin pääset painamalla tästä! 

  1. Kirjaudu sisään tai avaa pelitili!
  2. Varmista, että tililläsi on varoja (alle euro riittää)
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Ei muuta kun seuraamaan Wimbledon live stream lähetyksiä ja huippu tennistä!

Tsekkaa täältä ohjeet Jorma Vuoksenmaan Pelaajalta Pelaajille -kirjan hankintaan!

Katso ohjeet miten saat Unibet TV:n näkymään koko ruudulta!

Katso Wimbledon 2016 ottelut

Live-streamit.com:

Haluamme tarjota sivuillamme erilaisia vinkkejä urheilutapahtumien ja huippusarjojen ilmaiseen katseluun. Sivulta löydät ohjeet esimerkiksi seuraaviin otteluihin ja tapahtumiin:

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *