" />

KHL live stream – Katso Playoff-ottelut suorana netissä!

KHL live stream – Katso playoffit suorana netissä! Nyt on käsillä kova etu, sillä tältä sivulta löydät ohjeet siihen, miten näät kaikki KHL ottelut ilmaiseksi netissä suorina lähetyksinä 21.2.2017 alkaen Betsafen avulla. KHL:n Playoffit tarjoavat takuulla jokaisella suomalaiselle kiinnostavaa katseltavaa, sillä Helsingin Jokerit aloittavat omat pudotuspelinsä CSKA Moskovaa vastaan Moskovassa 21.2. Jokerien lisäksi näissä kiekkokarkeloissa nähdään myös useita suomalaisia huippupelaajia, ja todella kovatasoista lätkää. Live-streamit.com on saanut haltuunsa kullan arvoisen edun kaikille jääkiekon ystäville, ja tätä etua ei missään nimessä kannatta jättää ohi suun. Lue tämä sivu huolella, niin pystyt katsomaan otteluita ilmaiseksi kuukauden ajan!

khl live stream viaplay

Paina tästä ja avaa pelitili – saat Viaplayn ilmaiseksi kuukaudeksi ja 15€ riskittömän vedon!

Ohjeet KHL live stream otteluihin ilmaiseksi!

Betsafe antaa uusille pelaajille mahdollisuuden katsoa Viaplayn kautta kuukauden ilmaiseksi urheilua ja KHL matseja. Pelitilin avaamisen ja Viaplay katseluoikeuden lisäksi saat vielä 15€ talletuksen avulla itsellesi 15€ riskittömän vedon, jonka voit pelata mihin tahansa pelikohteeseen. Lisäksi voit katsoa maksutta myös UFC otteluita, eli näät ensi kuussa Makwanin ja Teemu Packalenin ottelut myös ilmaiseksi. Tämän lisäksi Viaplayn valikoimiin kuuluu lisäksi NHL, Valioliiga, La Liga ja tietenkin myös Mestarien liiga. Kaikki vielä kuukauden ajan täysin ilmaiseksi sinulle, vain pelitilin avaamalla ja 15€ tallettamalla!! Lue seuraavaksi tarkemmat ohjeet:

  • Avaa tästä uusi pelitili
  • Talleta väh. 15 euroa, jotta saat pelata 15€ riskittömän vedon, joka tulee automaattisesti pelitilille
  • Lyö 15€ riskitön veto johonkin pelikohteeseen. Vedon tulee olla pelattu 1,50 minimikertoimella. Voit pelata riskittömän vedon, kun klikkaat sen valintaan vetokupongilla
  • Tämän jälkeen tarkista s-postisi ja avaa Betsafen lähettämästä viestistä linkki, jonka avulla saat ViaPlay koodin. Jos koodia ei jostain syystä näy, niin pyydä se Betsafen asiakaspalvelusta.
  • Kyseessä on 1-kk maksuton katseluoikeus, eikä se sido sinua mihinkään.
  • Voit katsoa esimerkiksi CSKA Moskova – Jokerit ottelun ilmaiseksi netissä!

Jokerien KHL Playoffit ilmaiseksi netissä:

Nyt voit myös katsoa ilmaiseksi jokaisen Jokerien playoff-ottelun, kun noudatat edellä mainittuja ohjeita. Tämän lisäksi löydät sivuiltamme jokrujen otteluihin omat juttunsa, joista löydät pelivihjeet matseihin. Tutustu seuraaviin juttuihin:

  • CSKA Moskova – Jokerit 21.2 ja 23.2
  • Jokerit – CSKA Moskova 25.2 ja 27.2

Muista katsoa 21.2 alkaen KHL  live stream playoffit!

One Comment

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *