" />

Jokerit CSKA live stream 27.2 ilmaiseksi suorana netissä!

Jokerit CSKA live stream 27.2 ilmaiseksi suorana netissä! Helsingin Jokerit kohtaa maanantaina 27.2 Helsingissä CSKA Moskovan neljännessä KHL-playoff osaottelussaan. Me kerromme tällä sivulla, miten voit katsoa kaikki Jokerien ottelut täysin ilmaiseksi uskomattoman Viaplay-edun turvin. Tämä etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos olet kova jokeri-fani. Lue seuraavaksi tarkemmat ohjeet otteluiden katsomiseen ja katso kaikki CSKA Moskova – Jokerit otteluparin matsit 25.2 ja 25.7.

Ottelupäivät: Moskovassa 21.2 ja 23.2, Helsingissä 25.2 ja 27.2, tarvittaesssa jatkopelit ilmoitetaan sivuillamme myöhemmin.

Jokerit CSKA live stream 25.2

Paina tästä ja avaa pelitili – saat Viaplayn ilmaiseksi kuukaudeksi ja 15€ riskittömän vedon!

Jokerit CSKA live stream 27.2

Betsafen kautta uudet pelaajat voivat katsoa ilmaiseksi Jokerien KHL-otteluita. Tämä johtuu siitä, että kaikki uuden pelitilin avaajat saavat itselleen vain 15€ talletuksen tekemällä 1-kuukauden ilmaisen Viaplay-katseluoikeuden. Tämä etu on todella huikea, sillä pystyt katsomaan esimerkiksi kaikki CSKA Moskova – Jokerit otteluparin osaottelut täysin ilmaiseksi.

Tämän lisäksi Betsafe lahjoittaa sinulle vielä 15€ pelattavaksi mihin tahansa vetokohteeseen, ja voit KHL Playoff-otteluiden lisäksi katsoa esimerkiksi Valioliigaa, UFC:tä, La Ligaa ja änäriä kuukauden ajan. Lisäksi kannattaa muistaa, että Viaplay näyttää ilmaiseksi myös kaikki Mestarien Liigan ottelut, joten kuukauden ajan voit viettää todellista urheilujuhlaa kotonasi. Vaimo ei tästä välttämättä tykkää, mutta esimerkiksi ensi kuussa UFC-häkkiin kiipeävät Makwan Amirkhani ja Teemu Packalen.

Lue seuraavaksi yksinkertaiset ohjeemme, niin saat itsellesi tämän uskomattoman kovan vedonlyöntibonuksen!

  • Avaa tästä uusi pelitili Betsafelle
  • Talleta pelitilille väh. 15 euroa, jonka jälkeen saat pelata 15€ riskittömän vedon, joka tulee automaattisesti pelitilillesi.
  • Pelaa 15€ riskitön veto mihin pelikohteeseen haluat. Muista kuitenkin, että vedon tulee olla pelattu 1,50 minimikertoimella. Pääset pelaamaan riskittömän vedon, kun valitset sen pelikupongilla
  • Tämän jälkeen katso s-postiisi ja avaa Betsafen lähettämästä viestistä linkki, jonka kautta saat Viaplaylle koodin. Jos koodia ei jostain syystä näy, niin saat sen myös Betsafen asiakaspalvelusta.
  • Kyseessä on kuukauden maksuton katseluoikeus, eikä se sido sinua tilaukseen.
  • Muista katsoa Jokerit CSKA live stream 27.2 ottelu ilmaiseksi netissä! Kokoonpanot löydät täältä.

Jokerien KHL-playoff otteluiden katsominen onnistuu suorana netissä ilmaiseksi, sillä saimme haltuumme loistavan tarjouksen Betsafelta. Tämä tarkoittaa sitä, että Jokerit live stream ottelut näkyvät Viaplayn kautta kuukauden ilmaiseksi jokaiselle pelitilin avaajalle! Tätä mahdollisuutta ei kannata missään nimessä missata, jos Jokerien KHL pelit kiinnostavat.

jokerit stream

Paina tästä ja avaa pelitili – saat Viaplayn ilmaiseksi kuukaudeksi ja 15€ riskittömän vedon!

Jokerit CSKA Moskova live stream 27.2

Jokerien ensimmäinen pudotuspelivastustaja on runkosarjan mestari CSKA Moskova, joka on erittäin taitavaa kiekkoa pelaava joukkuea. Jokereiden oma runkosarja meni todella vaikeaksi, ja playoff-paikka varmistui oikeastaan vasta kierros ennen runkosarjan päättymistä. Siten tässä otteluparissa on vain yksi ennakkosuosikki, ja se on ehdottomasti CSKA. Jalosen joukkue saa venyä äärimmilleen, jos se haluaa jatkaa taivaltaan vielä seuraavalle KHL-pudotuspelikierrokselle. Jokerien kannalta Reginin ja muiden huippumiesten pitää olla täydellisessä terässä, mikäli joukkue aikoo jatkoon päästä. Toinen avaintekijä tulee olemaan pelikirjan kasassa pysyminen, sillä parhaimmillaan Jokerien peli on kulkenut loistavasti juuri altavastaaja asemasta. Joukkue onnistui nimittäin yllättämään juuri TsSKAN kahdessa edellisessä runkosarjakohtaamisessa, ja ottamaaan näistä peleistä voitot. Kolme aiempaa kauden kohtaamista tosin päättyivät veneläisten voittoihin. Mikään ei kuitenkaan ole pudotuspeleissä tähtiin kirjoitettua, ja vaikka kertoimien valossa Jokereilla ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia jatkoon, saattavat stadilaiset yllättää ja kaataa Moskovan ylpeyden heti ensimmäisessä osaottelussa.

jokerit stream ilmainen

Avaa pelitili ja katso ottelu ilmaiseksi! Jokerit CSKA Moskova live stream 27.2

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *