" />

Manu Palace stream: FA Cup finaali live-tv netissä

Manu Palace stream: FA Cup finaali live-tv netissä

Copa Del Rey: Barcelona - Sevilla live stream netissäManu Palace stream: Manchester United – Crystal Palace FA Cup live stream ilmaiseksi Unibet live-TV:n kautta. Viikonlopun huippuotteluna FA Cupin finaali suoraan Wembleyltä. Tarjoamme tämän kunniaksi uusille pelitilin avaajille MAHTAVAN ”Triplaa talletuksesi bonuksen” eli talleta 40€ ja saat 120€ pelirahaa! Vain tämän viikonlopun yksinoikeudella meiltä! Scrollaa seuraavaksi alaspäin ja lue ennakko sekä ohjeet miten saat Unibet TV:n näkymään kokonaiselta ruudulta!

Tarjolla katsottavaksi viikonloppuna lisäksi Cup finaalit netissä:

Ota bonus ja katso otteluita!120€ pelirahaa 40€ talletuksella

FA Cup finaali live-tv netissä ilmainen lähetys suorana!

Copa Del Rey: Barcelona - Sevilla live stream netissä

Katso Manchester United vs. Crystal Palace netistä:

Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!Unibet TV:n avulla FA Cupin finaalin ilmaiseksi netissä! Sinulla on vain oltava varoja Unibet-tililläsi tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Live stream ottelut näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! 

  1. Varmista, että tililläsi on hieman pelirahaa (muutama sentti on tarpeeksi)
  2. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  3. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  4. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  5. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  6. Ei muuta kun katsomaan ja nautiskelemaan otteluista:
Avaa tili ja katso otteluita ilmaiseksi!120€ pelirahaa 40€ talletuksella

Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa

Unibet rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon! Katso live streamit koko ruudun leveydeltä!

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua on alla kirjallinen ohje ja linkki video-tutoriaaliin, sekä Unibetin sivuston oma kikka screenin suurentamiseen! Jos video ei auta niin klikkaa tänne ja luet step-by-step ohjeet!

Live-streamit.com:

Haluamme tarjota sivuillamme erilaisia vinkkejä urheilutapahtumien ja huippusarjojen ilmaiseen katseluun. Sivulta löydät ohjeet esimerkiksi seuraaviin otteluihin ja tapahtumiin:

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *