" />

Packalen – Diakiese stream ilmaiseksi netissä

Packalen – Diakiese stream ilmaiseksi netissä 18.3. UFC Fight Night 107 illassa! Katso Teemu Packalenin seuraava ottelu Marc Diakieseä vastaan ilmaiseksi! Lue ohjeet, ja katso otteluita. Packalenin lisäksi samassa illassa ottelee Makwan Amirkhan Knightia vastaan. Packalenin ottelu alkaa noin 20-21.00 Suomen aikaa, ja Makwan Amirkhani kiipeää häkkiin noin kello 23.00.

Packalen – Diakiese stream UFC Fight Night 107

Live-streamit.com tarjoaa ohjeet UFC illan katseluun ja ainakin Unibetin ja Viaplayn avulla näet suorana UFC Fight Night otteluillan, ja varmistat sen, että näet Packalen – Diakiese stream lähetyksen ja Amirkhani – Allen stream lähetyksen. Tämän lisäksi voit katsoa myös muita huippu-urheilun lähetyksiä Unibet TV:n kautta ilmaiseksi

Lue seuraavaksi ohjeet, ja katso UFC-ottelut ilmaiseksi netissä!

  • Avaa pelitili tästä tai tältä Unibetille
  • Tai siirry Viaplayn palveluun.
  • Tee vähintään 10€ ja lunasta samalla Unibetiltä 200€ vedonlyöntibonus ja 10€ ilmaisveto!

Katso Teemu Packalenin ottelu suorana ilmaiseksi netissä

Suosittelemme ehdottomasti katsomaan Teemun seuraavan UFC-ottelun, sillä voimme ylpeänä tarjota Betsafen kanssa yhteistyössä ilmaisia katselukoodeja Viaplayelle. Katselukoodi ei sido mihinkään tilaukseen, joten tämä etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tätä etua et saa myöskään muualta, joten avaahan pelitili Betsafelle, ja noudata ohjeitamme.

Teemu Packalen – Marc Diakiese UFC Fight Night 107

Packalen - Diakiese live streamPackalen astelee UFC-häkkiin kolmatta kertaa urallaan, ja tällä kertaa vastustaja on kovanyrkkinen ja hyvin liikkuva britti, jonka vahvuutena ovat painavat kädet. Teemun kannalta oleellista on olla tarkkana, sillä Diakieseä voisi kuvailla höyryveturiksi, joka puskee raivokkaasti päälle. Aikaisemmissa otteluissaan Packalenin kyvyt ovat kuitenkin tulleet hyvin esiin, sillä kunnossa ollessaan hänen voi odottaa voittavan melkein kenet tahansa.Packalen - Diakiese stream

Vastustaja on otellut Ultimate Fighting Championship häkissä kaksi kertaa, ja voittanut otteluista ensimmäisen teknisellä tyrmäyksellä ja toisen tuomariäänin. Teemun ura taas alkoi häkissä heikommissa merkeissä, sillä hän tuli varamiehenä debyytissään kehään, ja hävisi tuomariäänin. Toisaalta mies kuitenkin kukisti Kuivasen valot sammuttaneen ranskalaisen Thibault Ghoutin ensimmäisessä erässä takakuristuksella. Muista katsoa 18.3 Packalen – Diakiese stream!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *