" />

Packalen – Yakovlev stream 20.4.2019 + Megakerroin

Packalen – Yakovlev stream ilmaiseksi netissä 20.4.2019. UFC Fight Night 149 illassa! Katso Teemu Packalenin seuraava ottelu Aleksander Yakovlevia vastaan ja poimi samalla 30.00 MEGAKERROIN Teemun voitolle! Lue ohjeet. Packalenin ottelu alkaa noin 20-21.00 Suomen aikaa.

Packalen – Yakovlev stream ja megakerroin!

Packalenin ottelun katselu ilmaiseksi netissä onnistuu todennäköisesti jonkun pelifirman kautta tai Viaplaylta. Me suosittelemme testaamaan näkyykö matsi Unibet TV:tä, sillä saat sen verran uskomattoman edun, että pelitilin avaaminen kannattaa välittömästi!

Tarjolla on nimittäin huima ja uskomaton 30.00 Jättikerroin Teemun voitolle illan otteluun! Tämän edun saa vain tämän sivun kautta! Tätä ilmaista ansainta mahdollisuutta ei kannata missata!

Lue yksinkertaiset ohjeet 30.00 jättikertoimeen:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • 30.00 SUPERKERROIN Packalenille vain meidän linkistä!
  • Pelaa eurolla Evaa ja naura matkalla pankkiin – ei kierrätystä!
  • Tarkista, jos ottelu näkyy ”Unibet-tv:stä
Tarjouksen säännöt ja ehdot
Tarjous voimassa (20.4.2019 klo 03.00 asti) Saat 30,00 megakertoimen vain tämän sivun kautta. Ei kierrätysvaatimusta Vain yksi etu jokaista taloutta kohtaan on sallittu. Unibet pidättää oikeuden perua tai muuttaa edun minä aikana tahansa. yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Teemu Packalen – Aleksander Yakovlev UFC Fight Night 149

Packalen - Diakiese live streamPackalen astelee UFC-häkkiin neljättä kertaa urallaan, ja tällä kertaa vastustaja on kovanyrkkinen ja vahva painija Aleksander Yakovlev, jonka vahvuutena ovat mattopeli ja kestävyys. Teemun kannalta oleellista on olla tarkkana, mutta meidän korteissa Packalen on ottelussa ennakkosuosikkina! Tämä on molemmille ottelijoille tulos tai ulos -tyylinen ottelu!Packalen - Diakiese stream

Vastustaja on otellut Ultimate Fighting Championship häkissä 6 kertaa, ja voittanut otteluista vain kaksi! Teemun ura taas alkoi häkissä heikommissa merkeissä, sillä hän tuli varamiehenä debyytissään kehään, ja hävisi tuomariäänin. Toisaalta mies kuitenkin kukisti Kuivasen valot sammuttaneen ranskalaisen Thibault Ghoutin ensimmäisessä erässä takakuristuksella, mutta hävisi rumasti Marc Diakiesea vastaan. Muista katsoa 20.4 Packalen – Yakovlev stream!

UFC Fight night stream 20.4 – Pelaa näin Teemun matsia!