" />

Robert Helenius – Yury Bykhautsou live stream 17.3

Robert Helenius – Yury Bykhautsou live stream 17.3 klo 20.00: Katso Robert Heleniuksen ja Yury Bukhautsoun jännittävä kohtaaminen lauantaina 17. maaliskuuta Yakuza Fight-tapahtumassa! Suomalaisten suosikkinyrkki lähtee lyömään takuulla kovaa ja tätä matsia ei kannata missään nimessä missata! Muista katsoa myös Amirkhani – Knight live stream 27.5!

Robert Helenius – Yury Bykhautsou live stream 17.3

Nyt voit nähdä Robert Heleniuksen ja Yury Bykhautsoun kohtaamisen, kunhan vain muistat noudattaa seuraavia tärkeitä ohjeita! Ilmoitamme tarkemmat ohjeet ajoissa ennen ottelu iltaa, mutta homma tulee toimimaan suurin piirtein seuraavasti:

robert helenius live stream

Heleniuksen matsi suorana netissä – toimi näin:

Kingi antaa 100% varmuuden, että ahvenmaalainen peliyhtiö näyttää ilmaiseksi koko Yakuza Fight live stream lähetyksen. Heleniuksen pääsponsorilla on ollut tapana tarjota ilmainen live-stream näihin Robertin pienempiin otteluiltoihin, ja tämä toteutuu myös maaliskuussa. Ottelun näet pelitilin avauksella!

Bukhautsou – Helenius stream & vedonlyöntikertoimet

Helenius ottelee seuraavan ottelunsa Bykhautsouta vastaan lauantaina 17.3. Odotusten mukaan mittelöstä tulee melkoisen suvereeni Robben koitos. Vaikka Heleniuksen viimeaikaiset otteet eivät ole päätä huimanneet, niin tällä kertaa mies tuskin tappiota kärsiin. Vastus Yury Bukhautsou on journeyman-tason ottelija, jonka päänahan ottaminen ei pitäisi olla vaikeaa.

Valko-Venäläinen vastustaja omaa kuitenkin varsin mallikkaan puolustuksen, ja tyrmäysvoiton eteen täytyy tehdä varmasti enemmän kuin viljellä snägäriheijareita. Robertin edellinen ottelu oli lähes surkuhupaisaa taistelua Dillian Whytea vastaan, sillä miehen kunto loppui heti kahden erän jälkeen.

Tällä kertaa onneksi kyseessä on 8 eräiseksi suunniteltu ottelu, joten kunnon puuttumiseen ei tämän ottelun pitäisi ratketa. Yakuza Fight Night illassa on tarjolla myös laadukasta potkunyrkkeilyä, ja koko ottelukortin voi tsekata esimerkiksi täältä.

Me luotamme suomalaiseen, ja laitamme isoa panosta ja veikkausta kehiin illan jännittävään raskaansarjan nyrkkeilyotteluun,

Robert Helenius – Yury Bukhautsou stream ja Yakuza Fight ottelukortti:

Heleniuksen huippuottelun lisäksi lauantaina Viron illassa nähdään tukku kovatasoisia ja vähemmän kovatasoisia potkunyrkkeilyotteluita. Näistä suomalaisittain ehkä mielenkiintoiset ovat Robben matsin lisäksi suomalaisen Lauri Suomelan otteet, joka on yksi tämän hetken lupaavimmista suomalaista kamppailu-urheilijoista!

Illan ehdoton kruunu on kuitenkin raskaansarjan herrojen päähänlyöntikisa, jossa tyrmäys lienee taattu. Robben on otettava vakuuttava voitto, jos mies aikoo vielä urallaan edetä suuremmille areenoille. Valko-Venäjän mies ei kuitenkaan ole sentään mikään taxikuski, joten tarkkana kannattaa Heleniuksen olla. Tämän ottelun voittaminen on myös tärkeää, jos Helenius aikoo vielä kohdata esimerkiksi Dereck Chisoran.