" />

Edis Tatli – Teofimo Lopez Stream 20.4 ja Megakerroin!

Edis Tatli – Teofimo Lopez Stream 20.4 – 50.00 Kerroin Edikselle. Launtain ja sunnuntain välisenä yönä tehdään historiaa, kun Tatli kohtaa kovanyrkkisen nuoren lupauksen Teofimo Lopezin Madison Square Gardenissa. Lisäksi saat Tatlin voitolle 50,00 jättikertoimen sekä ohjeet ottelun katseluun. Ottelu alkaa la-su yönä klo 04.00. Poimi etu heti tästä!

Edis Tatli – Teofimo Lopez stream 20.4

Tatlin ottelun katselu ilmaiseksi netissä onnistuu todennäköisesti jonkun pelifirman kautta. Varmuudella ottelun näyttää Viaplay, mutta me suosittelemme tsekkamaan Unibetin tv-palvelun tarjon,  sillä saat joka tapauksessa niin uskomattoman edun, että pelitilin avaaminen kannattaa välittömästi.

Tarjolla on nimittäin MAHTAVA 50.00 Jättikerroin Ediksen voitolle Lopezista! Tämän edun saa vain tämän sivun kautta!

Lue yksinkertaiset ohjeet 50.00 jättikertoimeen:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • 50.00 SUPERKERROIN Tatlille vain meidän linkistä!
  • Jos ei osu, niin saat maanantaina pelitilillesi 20€ ilmaisbetsin! WIN-WIN!
  • Pelaa eurolla Edistä ja naura matkalla pankkiin – ei kierrätystä!
  • Tarkista, jos ottelu näkyy ”Unibet-tv:stä
Tarjouksen säännöt ja ehdot
Tarjous voimassa (21.04.2018 klo 03.00 asti) Saat 50,00 megakertoimen vain tämän sivun kautta. Jos veto ei osu, niin saat maanantain pelitillesi 20 euron ilmaisbetsin! Ei kierrätysvaatimusta Vain yksi etu jokaista taloutta kohtaan on sallittu. Unibet pidättää oikeuden perua tai muuttaa edun minä aikana tahansa. yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Lopez – Tatli Live stream 20.4.2019


Illan ottelukortti sisältää Ediksen matsin lisäksi ainakin seuraavat ottelut:

  • Terence Crawford- Amir Khan
  • Teofimo Lopez – Edis Tatli
  • Felix Verdejo – Bryan Vasquez
  • Shakur Stevenson – Cristopher Diaz

Edis Tatli kohtaa nyrkkeilyn pyhätössä nuorisolupauksen Teofimo Lopezin 12 eräiseksi suunnitellussa kevyen sarjan MM-eliminaattori-ottelussa. Ottelu on Tatlille ensimmäinen Suomen ulkopuolella ja samalla uran kovin paikka. Vastustaja Lopez tunnetaan erittäin rajusta tyrmäysvoimastaan ja Ediksen täytyy olla hereillä kokoajan. Tatlin mahdollisuudet ovat etäisyyden hallinnassa ja ottelun myöhemmissä erissä, sillä niistä vastustajalla ei vielä ole juuri lainkaan kokemusta.

Lopezia pidetään yhtenä nyrkkeilyn seuraavista supertähdistä, mutta me näemme, että Ediksellä on todella hyvät mahdollisuudet ottelun voittamiseen. Teofimon edellisten vastusten taso on ollut kaukana siitä mitä Edis on ja suomalaisella on myöskin jo kokemusta 12 erän otteluista.

Ediksen ottelurekordi on edelleen erittäin vakuuttava ja mies on napsinut 31 voittoa ja 2 tappiota. Tyyliltään suomalaisen nyrkkeily luottaa kovaan prässiin, nopeisiin iskuihin ja tiukkaan puolustukseen, mutta iskuvoimassa olisi parantamisen varaa, josta kertoo matala tyrmäysprosentti.

Vastustajana on huippulukauksena pidetty Teofimo Lopez. Tämän miehen ottelusaldonsa on varsin kova eli listalta löytyy 12 voittoa, 0 tappiota ja hurjat 10 tyrmäysvoittoa. Parhaimpana ominaisuutena Lopezilla on valtava iskuvoima, ja tyrmäysvoimaa löytyy molemmista käsistä.

Edis lähtee otteluun kuitenkin loistavista asemista, sillä hänen kokemus ja paineettomuus voi olla valttia tässä kuluttavassa ottelussa. Me uskomme, että Ediksellä on kaikki mahdollisuudet tehdä uransa kovin saavutus ja yllättää nuori, mutta varsin kokematon Lopezi. Toivotaan Tatlille samaa onnistumista, jonka Robert Helenius löysi Teperiä vastaan!

Teofimo Lopez – Edis Tatli stream 20.4.2019 – Pelaa näin