" />

Taylor – Wahlström Stream 15.12 – 30.00 Kerroin Evalle

Taylor – Wahlström Stream 15.12 – 30.00 Kerroin Evalle. Launtain ja sunnuntain välisenä yönä tehdään historiaa, kun Wahlström kohtaa uransa isoimmassa ottelussa maailman parhaimman naisnyrkkeilijän Katie Taylorin Madison Square Gardenissa. Lisäksi saat Evan voitolle 30,00 jättikertoimen sekä ohjeet ottelun ilmaiseen katseluun

taylor - wahlström stream

Taylor – Wahlström stream 15.12

Wahlströmin ottelun katselu ilmaiseksi netissä onnistuu todennäköisesti jonkun pelifirman kautta. Me suosittelemme siihen Unibet TV:tä, sillä saat sen verran uskomattoman edun, että pelitilin avaaminen kannattaa välittömästi.

Tarjolla on nimittäin huima ja uskomaton 30.00 Jättikerroin Wahlströmin voitolle Taylorista! Tämän edun saa vain tämän sivun kautta!

Lue yksinkertaiset ohjeet 30.00 jättikertoimeen:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • 30.00 SUPERKERROIN Wahlströmille vain meidän linkistä!
  • Pelaa eurolla Evaa ja naura matkalla pankkiin – ei kierrätystä!
  • Tarkista, jos ottelu näkyy ”Unibet-tv:stä
Tarjouksen säännöt ja ehdot
Tarjous voimassa (16.12.2018 klo 03.00 asti) Saat 30,00 megakertoimen vain tämän sivun kautta. Ei kierrätysvaatimusta Vain yksi etu jokaista taloutta kohtaan on sallittu. Unibet pidättää oikeuden perua tai muuttaa edun minä aikana tahansa. yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Taylor – Wahlström stream 15.12.2018

Taylor - Wahlström live streamIllan ottelukortti sisältää Evan matsin lisäksi ainakin seuraavat ottelut:

  • Pääottelussa Canelo Alvarez vs. Rocky Fielding
  • Eva Wahlsröm kohtaa Katie Taylorin
  • Lisäksi kortilla Lemiux – Johnson, Farmer – Fonseca yms.

Ennakkotietojen perusteella Wahlströmin ottelu olisi pääkortilla juuri ennen illan pääottelua. Tilanne on mielenkiintoinen, sillä vain harva suomalainen on päässyt ylipäänsä ottelemaan pääkortille Madison Square Gardenissa.

Evalla on vielä lisäksi aito mahdollisuus napata ottelusta voitto, sillä nainen on näistä kahdesta huomattavasti kokeneempi ottelija, vaikkakin hän lähtee otteluun selkeänä altavastaajana.

Evan ottelurekordi on mahtavaa katsottavaa, sillä urallaan nainen on napannut 21 voittoa ja 1 ratkaisemattoman. Tyyliltään suomalaisen nyrkkeily luottaa kovaan tekemiseen ja tekniikkaan, mutta heikkoutena lienee matala tyrmäysvoima (vain 3 tyrmäysvoittoa).

Vastustajana on luultavasti maailman parhaimpana pidetty naisnyrkkeilijä eli Katie Taylor. Tämän naisen ottelusaldonsa on varsin kova eli listalta löytyy 11 voittoa, 0 tappiota ja hurjat 5 tyrmäysvoittoa, mikä on naisissa todella korkea lukema.

Eva lähtee otteluun kuitenkin loistavista asemista, sillä hän kokemus ja paineettomuus voi olla valttia tässä pitkässä ja kuluttavassa ottelussa. Tästä johtuen olemme sitä mieltä, että suomalainen tyrmää ennakkosuosikin loppuerissä.  Muista kuitenkin katsoa suorana live stream ja koko otteluilta ja Taylor – Wahlstrlöm. Evalle toivotaan samaa kykyä yllättää, jonka myös Robert Helenius löysi Teperiä vastaan!

Taylor – Wahlström stream 15.12 – Pelaa näin