" />

Unkari – Suomi 18.11 – Uefa Nations League – Huuhkajat TV

Unkari – Suomi 18.11 – Uefa Nations League klo 21:45. Ohjeet live stream -lähetykseen sekä uskomaton etu Huuhkajien voitolle Unkarista

Unkari – Suomi 18.11 Nations League!

Erikoisetu uusille Huuhkaja-faneille
Kaikki live-streamit.comin kautta rekisteröityneet saavat Suomen voitolle peräti 25.00 MEGAkertoimen, kun avaat tilin Redbetille ja pelaat kohdetta. Nyt kannattaa tsekata uudistunut suomenkielinen sivusto!Etu vain uusille pelaajille.

Näin tienaat Huuhkajien voitolla:

 • Avaa pelitili Redbetille > Klikkaa tästä
 • Talleta väh. minimi talelletus 10€ (Suomalaiset verkkopankit maksuvaihtoehtona)
 • Valitse Suomi lapulle ja hyödynnä 25,00 palautus>
 • Nauti Huuhkajien voitosta!
 • Klikkaa alapuolen boksista messiin!

Suora Unkari – Suomi Live TV-lähetys

Unkari - Suomi Live stream

Torstaina on vuorossa Unkarin ja Suomen välinen jännittävä Uefa Nations League eli Kansojen liigan ottelu ja suomalaisia kiinnostaa tietenkin ottelun televisionti. Kyseinen ottelu on Suomella tärkeä, sillä voitolla Huuhkajat varmistavat kotiedun tulevissa välierissä! Tässä ottelussa on siis valtava panos ja jokainen futis-fani aikoo varmasti väijyä matsin. Suomen voittoa kannattaa myös pelata isosti!

 1. Luo käyttäjätunnus tai kirjaudu Viafree -tilillesi
 2. Valitse Kansojen Liigan ottelu ohjelmavalikosta
 3. Käynnistä Unkari – Huuhkajat live streaming -lähetys
 4. Kannusta raivokkaasti Huuhkajia ja Nappaa alapuolen tarjous ennen matsia!

Unkari – Suomi Nations League Live Stream ja matsiennakko

Huuhkajien voittokulku jatkunee sunnuntaina 18.11 Budapestissä, kun vastaan asettuu Unkarin maajoukkue. Suomen vahvuudet ovat olleet aikaisemmissa otteluissa sekä taktisesti toimiva joukkue, että mahtaviin yksilösuorituksiin nousseet pelaajat, kuten Teemu Pukki, Glen Kamara ja Pyry Soiri. Sunnuntain pelistä poissa on tosin varmuudella Tim Sparv, mutta kaiken järjen mukaan suomalaisilla on täysi mahdollisuus ottaa voitto tästä kansojen liigan ottelusta.

Tilannehan on se, että Huuhkajien kannalta kerrankin ollaan paikassa, jossa todennäköisyydet ovat suomalaisten puolella, sillä lohkovoitto on varma ja enään pelataan kunniasta. Huuhkajat hoitavat sunnuntaina Unkarin, koska vastustajalla ei ole panosta eikä edes samantasoista nippua.

Nations Leaguen otteluiden katsominen on tehty suomalaisille helpoksi. Vaikka näitä matseja ei televisioida normaaleilla TV-kanavilla, onnistuu katselu ilmaisen Viafree-palvelun kautta. Tämä on loistava uutinen, sillä kerrankin Huuhkajilla on realistinen mahdollisuus lohkovoittoon ja arvokkaaseen jatkopaikkaan.

Suomen odotettu kokoonpano

Julkaistaan myöhemmin. Suosittelemme seuraamaan Huuhkajien virallisia sivuja täältä.

Huuhkajien tulevat kansojen liigan ottelut:

 • Otteluohjelma
 • Unkari-Suomi 18.11
 • Jatkopelit 2020

UEFA Nations League tietopaketti

kreikka suomiKansojen liiga on täysin uusi miesten fudiksen maajoukkueturnaus. Turnausmuotona kyseessä on varsin mielenkiintoinen formaatti, joka tarjoaa myös pienemmille jalkapallomaille mahdollisuuden päästä oikotietä EM-kisoihin. Erityisesti tämä ilahduttaa Huuhkaja-faneja. Turnaus pelataan 2018 vuoden syksyllä ja 2019 vuoden keväällä ja kesällä.

Turnaus muodostuu neljästä tasoliigasta, joista A on kovin ja D heikoin. Mukana ovat kaikki UEFA:n jäsenvaltiot. Jokainen divisioona on jaettu 4 alkulohkoon, joista vain voittaja pääsee jatkopeleihin. (joukkueiden lukumäärä vaihtelee lohkoissa tasojen mukaan).

Jatkoon pääsee vain lohkovoittaja, jonka jälkeen pelataan välierät ja finaali, jonka voittaja saa kisapaikan. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomella on kerrankin hyvä mahdollisuus ainakin välieriin asti, kun sen lohkossa ovat Viro, Unkari ja Kreikka. Lisätietoja löydät Kansojen Liigan kotisivuilta.