" />

Viro – Suomi 12.10 – UEFA Nations League

Viro – Suomi 12.10 – UEFA Nations League 12.10 klo 21:45. Lue ohjeet matsin ilmaiseen katseluun ja poimi etuna vain 20€ talletuksella 50€ ILMAISVETO eli tienaa varmaa rahaa Huuhkajien ottelulla, kävi miten kävi. 

HUUHKAJAT

Viro – Suomi 12.10 Nations League – MEGAETU!

Erikoisetu uusille Huuhkaja-faneille
Kaikki live-streamit.comin kautta rekisteröityneet saavat 50 euron ilmaisvedon, kun talletat 20 euroa! Etu vain uusille pelaajille ja ei mitään muuta vaatimuksia ilmaisbetsille. Samalla 100% bonari peleihin. Tarjous voimassa 13.10.2018 asti. Ei pakollinen.

Lue seuraavaksi ohjeet:

 • Avaa pelitili Unibetille > Klikkaa tästä
 • Talleta 20€ euroa (Suomalaiset verkkopankit maksuvaihtoehtona)
 • (Jos et halua etua talleta minimisumma otteluiden katsomiseksi, ei vaadi vetoja)
 • Saat 50€ ILMAISVEDON ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA! Eli jäät voitolle!
 • Veto lisätään tilillesi 15.10.2018 (Ota yhteyttä livestreamit(at)gmail.com, jos vetoa ei ole hyvitetty niin selvitämme asian puolestasi.)
 • Nauti suorana Huuhkajien matsista ja tienatuista fyrkista!
 • Pelaa vaikka Huuhkajien voittoja tai nauti jatkossa ilmaisista CHL, La Liga, Serie A ja Bundesliiga Live Stream-lähetyksistä.

Suorat Nations League TV-lähetykset

Perjantaina vuorossa Viron ja Suomen välisen ottelun televisionti. Kyseinen ottelu on Suomella tärkeä, sillä lohkovoitto on edelleen hyvinkin mahdollinen. Ottelun katseluun on monia vaihtoehtoja. Suosittelemme testaamaan mikä sopii parhaiten sinun Huuhkaja-hetkeesi. Suomen voittoa kannattaa myös pelata isosti!

huuhkajat nations league

Muista Megaetu Huuhkaja-faneille
Tämän sivun kautta Unibetille rekanneet saavat 50 euron ilmaisvedon, kun talletat 20 euroa! Etu vain uusille pelaajille ja ei mitään kierrätystä tai muita vaatimuksia. Voimassa 13.10.2018 asti.
 1. Avaa pelitili Unibetille > Klikkaa tästä
 2. EI KIERRÄTYSVAATIMUSTA JOS OTAT 50€ ILMAISVEDON!
 3. Valitse Kansojen Liigan ottelu vetovalikosta
 4. Nappaa supertarjous ja katso suora lähetys
 5. Kannusta raivokkaasti Huuhkajia ja Nappaa alapuolen tarjous ennen matsia!

Viafree Live Stream ohjeet:

 1. Luo käyttäjätunnus tai kirjaudu Viafree -tilillesi
 2. Valitse Kansojen Liigan ottelu ohjelmavalikosta
 3. Käynnistä live streaming -lähetys
 4. Kannusta raivokkaasti Huuhkajia ja Nappaa alapuolen tarjous ennen matsia!

Viro-Suomi pelin parhaat pelikohteet

chl live stream

Viro – Suomi Nations League Live Stream ja matsiennakko

Huuhkajien voittokulku jatkunee perjantaina 12.10 Tallinassa, kun vastaan asettuu Viron maajoukkue. Suomen vahvuudet ovat olleet aikaisemmissa otteluissa sekä taktisesti toimiva joukkue, että mahtaviin yksilösuorituksiin nousseet pelaajat, kuten Teemu Pukki ja Pyry Soiri. Perjantain ottelusta voidaan odottaa erittäin jännittävää, sillä kaikkien yllätykseksi Suomi johtaa lohkoaan. Tästä ottelusta voiton saaminen onkin erityisen tärkeää, sillä sen jälkeen jäljellä on enää 3 ottelua.

Kaikkien otteluiden katsominen on tehty suomalaisille helpoksi. Vaikka näitä matseja ei televisioida normaaleilla TV-kanavilla, onnistuu katselu ilmaisen Viafree-palvelun kautta. Tämä on loistava uutinen, sillä kerrankin Huuhkajilla on realistinen mahdollisuus lohkovoittoon ja arvokkaaseen jatkopaikkaan.

Suomen odotettu kokoonpano

Julkaistaan myöhemmin. Suosittelemme seuraamaan Huuhkajien virallisia sivuja täältä.

Huuhkajien tulevat kansojen liigan ottelut:

 • Otteluohjelma
 • Viro-Suomi 12.10
 • Suomi-Kreikka 15.10
 • Kreikka-Suomi 15.11
 • Unkari-Suomi 18.11

UEFA Nations League tietopaketti

uefa nations leagueKansojen liiga on täysin uusi miesten fudiksen maajoukkueturnaus. Turnausmuotona kyseessä on varsin mielenkiintoinen formaatti, joka tarjoaa myös pienemmille jalkapallomaille mahdollisuuden päästä oikotietä EM-kisoihin. Erityisesti tämä ilahduttaa Huuhkaja-faneja. Turnaus pelataan 2018 vuoden syksyllä ja 2019 vuoden keväällä ja kesällä.

Turnaus muodostuu neljästä tasoliigasta, joista A on kovin ja D heikoin. Mukana ovat kaikki UEFA:n jäsenvaltiot. Jokainen divisioona on jaettu 4 alkulohkoon, joista vain voittaja pääsee jatkopeleihin. (joukkueiden lukumäärä vaihtelee lohkoissa tasojen mukaan).

Jatkoon pääsee vain lohkovoittaja, jonka jälkeen pelataan välierät ja finaali, jonka voittaja saa kisapaikan. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomella on kerrankin hyvä mahdollisuus ainakin välieriin asti, kun sen lohkossa ovat Viro, Unkari ja Kreikka. Lisätietoja löydät Kansojen Liigan kotisivuilta.

Huuhkajat TV-etu

huuhkajat etu