Unibet tv live-stream lähetykset ja ottelut! Urheilufanin taivas! Katso jalkapalloa, jääkiekkoa, koripalloa, tennistä ja lentopalloa ilmaiseksi!

Live stream-ottelut ovat Unibetin vahvuus! Unibetiltä löydät kymmeniä, ellei jopa satoja ilmaisia striimejä päivittäin!  Vuositasolla tämä tarkoittaa yli 10 000 livelähetystä! Eikä siinä vielä kaikki, tarjonta on totisesti Unibet TV ja live streamitparhaasta päästä! CHL, NBA, Italian Serie A ja Espanjan La Liga ja huipputennis kuuluvat kaikki Unibet tv:n valikoimaan! Lisäksi kattauksesta löytyy esimerkiksi: Englannin Championshippiä, snookeria, UFC:tä, rantalentopalloa ja vaikka El Clasico! Päivittäisin tarjonnan voi aina tsekata Unibet TV:n kätevästä livekalenterista Lisäksi 100% bonus ja 10€ riskitön veto vain 4 x kierrätyksellä! Jos pitkäveto kiinnostaa, niin suosittelemme tsekkaamaan tästä ilmaiset pitkävetovihjeet.

Selaa tämä sivu loppuun niin löydät kaiken tarvitsemasi Unibet TV:n käyttämiseen!

Avaa tili ja aloita urheilun seuraaminen!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Katso urheilua suorana netissä!

Unibet tv ja live streamit

Unibetin livestriimit ovat myös taatusti virusvapaita ja kuvan laatukin varsin päheä. Poikkeuksetta lähetyksiin kuuluu myös asiantunteva selostus ja se betsaajelle olennainen ominaisuus, mahdollisuus live-vetoihin! Betsaamalla kun voi takoa ison tukun rahaa katselemisen ohessa. Ei siis ole mitään pointtia kaivaa viruksen täyteisiä ja alata pätkiviä striimejä netin syövereistä, kun luotettavaa, kattavaa ja laadukasta live-striimiä on Unibetin ansiosta saatavilla läpi vuorokauden!

OHJEET: Unibet tv:n striimin käyttämiseen

Unibet tv livestreamin ansiosta voit katsoa katsoa satoja urheilutapahtumia suorana. Sinulla on vain oltava rahaa Unibet-tililläsi tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Live-stream pelit näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! 

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Ei muuta kun nauttimaan katselukokemuksesta
Avaa tili ja aloita urheilun seuraaminen!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Postimerkistä – koko näytön tilaan

Unibet rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon!

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua on alla kirjallinen ohje ja linkki video-tutoriaaliin, sekä Unibetin sivuston oma kikka screenin suurentamiseen!

Kirjallinen ohje koko ruudun tilaan Kirjallinen ohje koko ruudun tilaan
Kirjallinen ohje: Avaa Unibet sivusto > Klikkaa itsesi vedonlyöntiosioon > Klikkaa live-vedonlyöntiin > Klikkaa auki se ottelu, jonka haluat katsoa > Klikkaa avautuvan striimin oikeasta alakulmasta painiketta, jolla striimin saa avautumaan omaan ikkunaansa > Kopioi tämän uuden avautuvan ikkunan web-osoite > Liitä osoite esim wordiin tai notepadille osoitteen muokkamista varten > Kopioimassa osoitteessa on kohta 512&height – muokkaa numerosarjaa siten, että 512&height muuttuu muotoon 1920&height > Kopioimassasi osoitteessa on myös kohta 288&resizable – muokkaa tätä numerosarjaa siten että se muuttuu muodosta 288&resizable muotoon 1080&resizable > Kopioi muokkaamasi osoite > Klikkaa takaisin Unibet sivustolle ja varmista, että olet edelleen kirjautuneena sisään > Avaa uusi välilehti ja liitä aiemmin kopioimasi sivusto-osoite tähän > Ruutu näkyyy edelleen saman kokoisena, joten tuplaklikkaa vielä tätä välilehdellä avautuvaa ruutua > Toimintavalikosta avautuu toiminto näytä kaikki/show all > Voilà! Striimi on nyt noin neljä kertaa alkuperäistä isompi!
Avaa tili ja aloita urheilun seuraaminen!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Jalkapalloa suorana netissä

Unibet TV ja jalkapallo streamit

Unibetin jalkapallo-tarjontaa hieman tarkemmin: Maaotteluita, harjoitusotteluita, mestarien liigan karsintoja, eurooppaliigan karsintoja, Espanjan La Ligaa, Italian Serie A ja B, Saksan Bundesliiga, Englannin Championship, Hollannin Eredivisie, Ruotsin Allsvenskan, Venäjän Liiga, MLS ja iso läjä muita sarjoja ympäri maailman!(Klikkaamalla liiga-tekstejä näät myös päivittäiset vetokohteet ja unibet tv lähetykset!)

Jääkiekkoa suorana netissä

Unibet tv NHL streamit

Unibet tv:n jääkiekko-tarjontaa hieman tarkemmin: NHL, KHL, CHL, SHL ja monta muuta (Pyydämme huomioimaan, että NHL ja KHL lähetykset eivät näy Suomessa, joskin geoblokkien poistopalveluiden avulla katsominen voi onnistua). CHL ja SHL ovat kuitenkin molemmat varsin rautaisia konsepteja ja tarjoavat kosolti viihdettä! (Klikkaamalla liiga-tekstejä näät myös päivittäiset vetokohteet ja unibet tv lähetykset!)

Koripalloa suorana netissä

Unibet tv NBA streamit

Unibet tv:n koripallo-tarjontaa hieman tarkemmin: NBA on itseoikeutettu ykköstuote ja Unibet näyttää matseja jokaisella kierroksella. LeBron James, Carmelo Anthony, Kyrie Irving, Paul Gasol ja kumppanit ovat siis yhden rekisteröitymisen päässä! Lisäksi tarjontaan kuuluu VTB-liigaa, Euroliigaa ja esimerkiksi varsin kovatasoista Saksan korisliigaa.(Klikkaamalla liiga-tekstejä näät myös päivittäiset vetokohteet ja unibet tv lähetykset!)

Tennistä suorana netissä

Unibet tv tennis streamit

Unibet tv:n tennis-tarjontaa hieman tarkemmin: Tennis on Unibet-livepuolen väkevimpiä tuotteita, sillä valikoimaan kuuluvat niin kivikovat ATP-turnaukset, Challenger-turnaukset kuin naispuolista tähtiloistoa tarjoilevat WTA-turnaukset. On siis täysin mahdollista nähdä Federer, Murray, Djokovic, Serena ja Venus Williams, sekä muut supertähdet tositoimissa. Tennis on myös oiva urheilulaji livebetseihin, sillä ymmärtämällä lajia voi takoa isosti paalua.(Klikkaamalla liiga-tekstejä näät myös päivittäiset vetokohteet ja unibet tv lähetykset!)

Muut lajit: Lentopallo, MLB, Snooker yms.

Unibet tv NFL

Unibet tv:n MLB, Snooker, Lentopallo ja eSports striimailu on myös jäätävän kovalla tasolla. MLB fanit näkevät lähes kaikki pelit suorina lähetyksinä, mikä on kyllä aikamoista herkkua! Snookerista näytetään puolestaan kaikki näyttämisen arvoinen, eli World Cup, Mestareiden Liiga ja muut timantit kovat skabat! Lentopallon osalta näytetään antaumuksella Euroopan suurimpia liigoja ja eSports puolikin on vakaassa kasvussa. Kokonaisuudessaan Unibetin saitille rekkaamalla ja pienen talletuksen tekemällä saa siis aivan valtavan läjän urheilua ilokseen!(Klikkaamalla liiga-tekstejä näät myös päivittäiset vetokohteet ja unibet tv lähetykset!)

Avaa tili ja aloita urheilun seuraaminen!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Live-streamit.com:

Haluamme tarjota sivuillamme erilaisia vinkkejä urheilutapahtumien ja huippusarjojen ilmaiseen katseluun. Sivulta löydät ohjeet esimerkiksi seuraaviin otteluihin ja tapahtumiin: